Συνάντηση του αντιδημάρχου Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Κοζάνης Γιώργου Δουγαλή με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων



Το βράδυ της Τετάρτης, 6 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Κοβεντάρειο και μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Κοζάνης Γιώργου Δουγαλή πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ίδιου με την πλειοψηφία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Συμμετείχαν μετά από κάλεσμα του κου Δουγαλή οι: Κουϊμτζίδου Ελπίδα, αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Μαγγιρίδης Μίλτος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, Παφύλης Δημήτρης, αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας και η Τουμπουλίδου Νούλα, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Μελετών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων προχώρησε σε ενημέρωση των προέδρων για την εξέλιξη του προγραμματισμού των εργασιών στις Κοινότητες αναφορικά με το έτος 2022.

Στη συζήτηση που ακολούθησε σχετικά με θέματα που αφορούν τις Κοινότητες, οι πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.

Η Αντιδημαρχία Τοπικών Κοινοτήτων προχωρά σε σειρά δράσεων με στόχο την βέλτιστη συνεργασία όλων προς όφελος των δημοτών και δεσμεύεται για την επανάληψη αντίστοιχης συνάντησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.