Ανακοινώσεις για την απεργία της 6ης Απριλίου



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στην Απεργία την Τετάρτη 6/4/2022

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Η πανελλαδική απεργία στις 6 Απρίλη πραγματοποιείται μέσα σε μια ασφυκτική κατάσταση για το λαό μας. Τα επικίνδυνα μονοπάτια που βαδίζουμε με τις πολεμικές αναφλέξεις και τη συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία με αποστολή πολεμικού υλικού, αξιοποίηση των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων και προετοιμασία αποστολής εκστρατευτικού σώματος, απαιτεί αγωνιστική απάντηση. Να μην πληρώσει ο εργαζόμενος λαός τον πόλεμο. Να μην βρίσκεται στη γωνία θεατής και να ματώνει για τα κέρδη των αφεντικών.

Η απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας και ο πόλεμος στο έδαφος της Ουκρανίας είναι αποτέλεσμα του σκληρού ανταγωνισμού ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων κάθε χώρας, για την αναβάθμιση τους στο ευρύτερο πεδίο των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων για τον έλεγχο αγορών, πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαύλων.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα συμφέρον να ευθυγραμμιστούν πίσω από την μία η την άλλη ιμπεριαλιστική δύναμη, πίσω από κανέναν ληστή για να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των πετρελαιάδων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων όπλων. Δεν πρέπει να στοιχηθούν πίσω από καμία δύναμη που δολοφονεί και ξεζουμίζει τους εργαζόμενους στραγγαλίζοντας τα δικαιώματα τους.

Δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε ούτε να ματώσουμε για τα συμφέροντα των λίγων , για τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας.

Ταυτόχρονα και λόγω του πολέμου η ακρίβεια ροκανίζει το είδη τσακισμένο λαϊκό εισόδημα. Η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, η απολιγνιτοποίηση οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια στην εκτόξευση της τιμής ηλεκτρικής ενέργειας και πριν το πόλεμο με αποτέλεσμα την εκτίναξη της ενεργειακής φτώχιας του λαού. 

Το τσακισμένο εισόδημα των εργαζόμενων και του λαού από την κρίση και την πανδημία ροκανίζεται από τους λογαριασμούς των ανατιμήσεων στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, την βενζίνη, το ψωμί, στο Σούπερ Μάρκετ για να μην θιχτεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. 

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη στην περιοχή μας οι αρνητικές συνέπειες της πολιτικής της απολιγνιτοποίησης με την ανεργία στα ύψη, την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την τηλεθέρμανση στον αέρα, την καταστροφή του περιβάλλοντος κ.α.

Τα όποια ψίχουλα υπόσχεται η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα λύσουν το πρόβλημα των χαμηλών μισθών στην Ελλάδα. Η κατάργηση των ΣΣΕ το προηγούμενο διάστημα είχαν σαν αποτέλεσμα την μείωση των μισθών κατά 25% την τελευταία δεκαετία. Ευθύνη έχουν όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ αφού όλες ενίσχυσαν το αντιλαϊκό οπλοστάσιο του μεγάλου κεφαλαίου.  

Οι εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ για μια ακόμα φορά καλούν τους εργαζόμενους να στηρίξουν τα αφεντικά, τους επιχειρηματικούς ομίλους. Συστρατεύονται με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, μας καλούν να διαλέξουμε ληστή που θα εκμεταλλευτεί τη λεία από το αίμα που χύνεται στην Ουκρανία. Το πόσο μακριά είναι από τις ανησυχίες των εργαζομένων αποδείχτηκε και από το γεγονός ότι σε συνεδρίαση του το Δ.Σ του Ε.Κ Πτολεμαΐδας πριν λίγες μέρες το θέμα της απεργίας ούτε καν αναφέρθηκε και αποκλειστικό θέμα ήταν η μοιρασιά των συνδικαλιστικών αδειών του Δ.Σ.  Τέτοια κατάντια.!

Δεν θα πληρώσουμε την φτώχια , εξαθλίωση , ανεργία, με διακοπές ρεύματος και δυσβάστακτους λογαριασμούς.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η δύναμη βρίσκεται στην οργάνωση των εργαζομένων . Δεν περιμένουμε εργολάβους λύσεων, κυβερνητικούς μεσσίες που δήθεν θα πραστατεύσουν τη ζωή και τα δικαιώματα μας . Δεν αποδεχόμαστε καμία θυσία για τα συμφέροντα και τους ανταγωνισμούς του κεφαλαίου . Η δύναμη μας βρίσκεται στην οργάνωση και τον αγώνα , στο δρόμο της διεκδίκησης και της ανατροπής.  

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για το λαό υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα που δείχνουν ότι η οργανωμένη πάλη και η διεκδίκηση είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους. Ο δίχρονος αγώνας των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, ο αγώνας των εργαζόμενων στα Πετρέλαια Καβάλας, στην COSCO, στην e-Food πρέπει να δυναμώσει και να γενικευτεί σε κάθε χώρο δουλειάς με κοινή δράση των συνδικάτων για να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες.

Διεκδικούμε:

  • Απεμπλοκή από τον πόλεμο με οποιοδήποτε πρόσχημα και οποιοδήποτε τρόπο, με πολεμικό υλικό , με στρατιωτικά μέσα. Να μην χρησιμοποιηθούν ευρωατλαντικές υποδομές από ελληνικό έδαφος για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Να κλείσουν οι αμερκανονατοικές βάσεις στη χώρα.
  • Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τα εργατικά λαϊκά νοικοκυριά.
  • Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και της τηλεθέρμανσης, κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην Ενέργεια. Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο. Όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς της περιουσίας του λαού.
  • Όχι στο κλείσιμο ορυχείων και ΑΗΣ με περιβαλλοντολογική τους αναβάθμιση. Ούτε ώρα χωρίς τηλεθέρμανση.
  • Την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων της ΕΓΣΣΕ ως αφετηρία για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 825€. Υπογραφή ΣΣΕ για το έκτακτο προσωπικό (οχτάμηνα και εργολαβίες) για τους εργαζόμενους στις ΑΠΕ.
  • Τη γενική μείωση του χρόνου εργασίας, με 7ωρο – 5νθήμερο – 35ωρο και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
  • Μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στις μεγάλες βιομηχανικές ζώνες, στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4/22

ΚΟΖΑΝΗ 10:30 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 10:30 ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ

ΦΛΩΡΙΝΑ 11:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΑ)


Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ 

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ 

ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΔΥΜ ΓΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΗ

       Η πανδημία ανέδειξε τις πραγματικές ανάγκες του πληθυσμού και φανέρωσε τη σπουδαιότητα τις ύπαρξης των νοσοκομείων της περιοχής μας. Το φιλότιμο και η αυταπάρνηση των υγειονομικών του συστήματος υγείας δεν ήταν αρκετά για να νικήσουν τη μη θέληση θωράκισης του συστήματος υγείας από πλευράς κυβέρνησης. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Οι νεκροί από τη νόσο Covid-19 πλησιάζουν τους 28000. Μια πόλη έχει χαθεί και η Ελλάδα αναλογικά με τον πληθυσμό της καλπάζει προς την κορυφή της λίστας θανάτων νεκρών των χωρών της Ε.Ε αφήνοντας ήδη πίσω χώρες που προκαλούσε τρόμο και μόνο η σκέψη σύγκρισης μαζί τους όπως είναι η Ιταλία. Παράλληλα 6500 περίπου είναι οι νεκροί σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, της “ μη covid” πανδημίας εξαιτίας της μετατροπής όλων των νοσοκομείων σε μονοθεματικά.

  • Ήταν επιλογή η διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, μετακινώντας συνεχώς τους γενικούς γιατρούς από τα Περιφερειακά Ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας για να καλύψουν “τρύπες” του συστήματος.
  •  Ήταν επιλογή να μη γίνουν προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις γιατρών και να γιγαντωθεί η υποστελέχωση σε όλα τα νοσοκομεία.
  •  Ήταν επιλογή να μη δημιουργηθούν πραγματικά κρεβάτια ΜΕΘ με το απαραίτητο προσωπικό.
  •  Ήταν επιλογή να μην ακουμπήσει κανείς τα ιδιωτικά κέντρα στο 95% των κλινών τους με αποτέλεσμα να θησαυρίσουν οι ιδιωτικοί όμιλοι υγείας κατά την πανδημία.
  • Είναι επιλογή να σφυρίξουν το τέλος της πανδημίας και ας είναι ακόμα καθημερινά οι νεκροί σε αριθμό που παλαιότερα θα είχαμε lockdown, προκειμένου να ανοίξει πλήρως η τουριστική περίοδος.
  • Είναι επιλογή η πλήρης ιδιωτικοποίηση της υγείας ξεκινώντας μάλιστα από την περιοχή μας με μελέτες “λαγούς” που πρόσφατα είδαμε από το Δήμο Κοζάνης που μετατρέπει τα Β’θμια νοσοκομεία των Νομών της Δ.Μακεδονίας σε Κέντρα Υγείας. Ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο στις κατευθύνσεις του “ νέου ΕΣΥ”.

       Στο “ νέο ΕΣΥ” δε χωράνε μόνιμες σχέσεις εργασίας. Μόνο συμβάσεις ορισμένου χρόνου θέτοντας έτσι σε εργασιακή ομηρία όλους τους εργαζόμενους. Δε χωράνε οι συνάδελφοί μας που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας που τόσο τους χρειαζόμαστε. Το “ νέο ΕΣΥ “ λειτουργεί με όρους της αγοράς και ασθενείς-πελάτες. Φαίνεται ξεκάθαρα στο νέο νομοσχέδιο περί πρωτοβάθμιας φροντίδας και απογευματινών χειρουργείων. Κρύβουν από το λαό ότι “στα παλάτια νοσοκομεία” των ιδιωτών που τάζουν δικαίωμα να μπουν για σοβαρό λόγο υγείας θα έχουν μόνο οι έχοντες μια καλή ιδιωτική ασφάλεια. Πώς αλλιώς θα βγει το κέρδος του ιδιώτη?  

 Η Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 Ως υγειονομικοί καταδικάζουμε τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Δε συναινούμε να πληρώνουμε τις επιπτώσεις της πολεμικής σύγκρουσης στην Ουκρανία που γίνεται στο πλαίσιο ανταγωνισμού Ρωσίας με ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ για μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Οι επιπτώσεις σε ενέργεια και κόστος διαβίωσης ήδη φαίνονται και θα χειροτερέψουν.

Απαιτούμε:

  • Μαζικές μόνιμες προσλήψεις προσωπικού. Άμεση μονιμοποίηση όλων των εργαζόμενων με ελαστικές σχέσεις εργασίας (επικουρικό, ΟΑΕΔ, ΣΟΧ) χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Επαναφορά όλων των εργαζομένων που βρίσκονται σε αναστολή. Καμιά σκέψη για απόλυση υγειονομικού.
  • Επαναφορά των αποδοχών σε επίπεδα προ του 2012 με επαναφορά 13ου και 14ου μισθού. Πληρωμή όλων των αναδρομικών. Άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων.
  • Ένταξη στα ΒΑΕ( Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα). Χορήγηση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας σε όλους χωρίς περικοπές.  
  • Ενιαίο, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας με αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ούτε σκέψη για υποβάθμιση των νοσοκομείων. Ενίσχυση της ΠΦΥ και των νοσοκομείων. Τριτοβάθμιο νοσοκομείο στη Δ.Μακεδονία αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν. 
  • Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Υγεία, την Πρόνοια, το Φάρμακο. 
  • Άμεσα μέτρα προστασίας του λαϊκού εισοδήματος, με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, διαγραφή των χρεών των λαϊκών νοικοκυριών.
  • Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία!

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν :

  • Κοζάνη – Κεντρικός Πεζόδρομος στις 10:30
  • Πτολεμαΐδα – Παλιό Πάρκο στις 10:30
  • Καστοριά – Απέναντι από την Περιφέρεια στις 10:30
  • Φλώρινα – Κεντρική Πλατεία στις 11:00
  • Γρεβενά – Κεντρική Πλατεία στις 11:00  

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Κάλεσμα αγώνα 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/22 ώρα 12.00 στο ρολόι στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης

Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία επειδή διαπιστώνουμε ότι την περίοδο αυτή τα εργατικά /λαϊκά στρώματα βρίσκονται στην πιο άσχημη οικονομική κατάσταση των τελευταίων 15 χρόνων. Σήμερα υπάρχουν εργατικές/ λαϊκές οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της αξιοπρεπούς διαβίωσης αλλά αντιμετωπίζουν και σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Οι λόγοι είναι ότι ενώ τα πραγματικά εισοδήματα είναι καθηλωμένα στην περίοδο της αρχής της οικονομικής κρίσης οι τιμές στα βασικά καταναλωτικά αγαθά, τα καύσιμα και το ρεύμα έχουν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη ώστε ακόμα και η μέση λαϊκή οικογένεια να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε βασικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα:

  • Τα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης έχουν αυξηθεί έως και 40%
  • Τα καύσιμα έχουν αυξηθεί 30% και 40%
  • Οι τιμές του ρεύματος σε σχέση με τον Οκτώβρη του 2020 έχουν αυξηθεί έως και 600% 
  • Οι μισθοί, οι συντάξεις τα επιδόματα ανεργίας κλπ παραμένουν καθηλωμένα πολύ κάτω ακόμα και από το επίσημο όριο της φτώχειας  
  • Οι τιμές στα αγροτικά και κτηνοτροφικά εφόδια (ζωοτροφές, λιπάσματα, φυτοφάρμακα κλπ) έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί και σε συνδυασμό με τις αυξήσεις σε Πετρέλαιο και ρεύμα κάνουν αδύνατη τη συνέχιση των καλλιεργειών και των κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων.
  • Ο πόλεμος στην Ουκρανία εκτός από τα ανθρώπινα θύματα, τον πόνο, την απόγνωση και την έξοδο στην προσφυγιά εκατομμυρίων ανθρώπων συμβάλει σε επιπλέον αυξήσεις των προϊόντων και της ενέργειας αλλά και με την βοήθεια των κερδοσκόπων δημιουργεί συνθήκες μιας πρωτόγνωρης για την εποχή μας επισιτιστικής κρίσης. Η εμπλοκή της Χώρας μας με αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία, η ύπαρξη των βάσεων και η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ σηματοδοτούν επικίνδυνες εξελίξεις και περαιτέρω οικονομικές δυσχέρειας.   
  • Η Περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας εκτός όλων όσων προαναφέρθηκαν αντιμετωπίζει και τις συνέπειες της λεγόμενης «απολιγνιτοποίησης» που έφερε επιπλέον ανεργία φτώχεια και περεταίρω περιβαλλοντική υποβάθμιση της Περιοχής. Ταυτόχρονα η κατασκευή Φαραωνικών Φωτοβολταϊκών και η αθρόα εγκατάσταση ανεμογεννητριών στερούν από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους καλλιεργήσιμες και χορτολιβαδικές εκτάσεις και δίνουν τη χαριστική βολή στους ΤΟΕΒ που καρκινοβατούν.

Η κυβέρνηση αντί να αντιμετωπίσει ουσιαστικά αυτά τα ζητήματα προσπαθεί να «χρυσώσει το χάπι» με βοηθήματα ελεημοσύνης που κι αυτά τα «αντλεί» από τις αυξήσεις στο ρεύμα και την υπερφορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων. 

Ο μόνος που μπορεί να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο και την καταστροφή είναι ο ίδιος ο λαός με την πάλη του που μπορεί να σηματοδοτήσει άλλες θετικές εξελίξεις.

Για όλους αυτούς τους λόγους σημαίνουμε σάλπισμα αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Για να μειωθούν δραστικά οι τιμές των προϊόντων και των καυσίμων με μείωση έως και κατάργηση του Φ.Π.Α στα βασικά είδη διατροφής, με μείωση του Φόρου κατανάλωσης καυσίμων από το Πετρέλαιο και το ρεύμα.
  • Για δραστικές και πραγματικές μειώσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος. Κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής. Απεμπλοκή των δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από το Ευρωπαϊκό χρηματιστήριο ρύπων. Κατάργηση του Ελληνικού χρηματιστήριου ενέργειας. Διάλυση του Καρτέλ, παύση της αισχροκέρδειας. Διατίμηση και έλεγχος στην πηγή διαμόρφωση των τιμών. Κατάργηση του ΕΤΜΕΑΡ, των ΥΚΩ και όλων των φανερών και κρυφών επιδοτήσεων στους ενεργειακούς ομίλους. Αύξηση της συμμετοχής του λιγνίτη στο ενεργειακό μίγμα με όλες τις μονάδες σε λειτουργία. Το ρεύμα κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα   
  • Για γενναίες αυξήσεις στους μισθούς στις συντάξεις και στα επιδόματα ανεργίας.
  • Στήριξη της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής. Εγγυημένες τιμές στους αγρότες και κτηνοτρόφους. Δραστική μείωση του κόστους παραγωγής με μείωση τιμών και επιδότηση του πετρελαίου και του αγροτικού ρεύματος. Δραστική μείωση των ζωοτροφών, των λιπασμάτων και όλων των αγροτικών εφοδίων. 
  • Να ακυρωθούν όλες οι εγκαταστάσεις Βιομηχανικών Φωτοβολταϊκών σε λιβάδια και σε γόνιμες εκτάσεις. Προστασία του Περιβάλλοντος και ακύρωση των Αιολικών Βιομηχανικής παραγωγής στα βουνά και τα δάση μας. 
  • Για να σταματήσει ο πόλεμος, να απεμπλακεί η Χώρα μας, να φύγουν οι βάσεις να αποχωρήσουμε από τη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ

Καλούμε όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της Περιοχής σε κοινή δράση για έναν αγώνα διαρκείας, μαζικό και ενωτικό για να πάρουμε πίσω τη ζωή που μας ανήκει. Να δώσουμε μέλλον και ελπίδα στα παιδιά μας

Πρώτος σταθμός του αγώνα μας

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/22 ώρα 12.00 στο ρολόι στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.