Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων στην Κοζάνη για την οργάνωση της απεργίας στις 6 Απρίλη



Σήμερα μετά από κάλεσμα σωματείων οικοδόμων και ιδιωτικών υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων για την οργάνωση της προετοιμασίας της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας που προκηρύχτηκε για της 6 Απρίλη.  

    Στια παρεμβάσεις που έγιναν αναδείχθηκαν τι απασχολεί τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς αλλά και οι δυνατότητες που υπάρχουν για δυναμική απάντηση των εργαζομένων και του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αλλά και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας με την αποστολή πολεμικού υλικού αλλά και με τη μετατροπή της χώρας σε μία απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση που τη μετατρέπει σε στόχο. 

    Ταυτόχρονα αναδείχθηκε και η κατάσταση  στις εργατικές και λαϊκές οικογένειες με την ακρίβεια που τους τσακίζει. Με τις αυξήσεις στο ρεύμα, τα καύσιμα, την τηλεθέρμανση και σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης μαζί με τη μάχη που δίνουν διάφοροι κλάδοι δουλειάς για την υπογραφή ΣΣΕ όπως οι οικοδόμοι και τι δυνατότητες φαίνονται πως υπάρχουν για την οργάνωση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς  αλλά και για να δοθεί σημαντική μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

    Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κινητοποίησης στα ταμεία της ΔΕΗ ενάντια στις αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 1 Απρίλη στις 11:00πμ. 

    Οι φορείς οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στη σύσκεψη απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους των ΕΒΕ, των αγροτών τους φορείς της νεολαίας και των γυναικών  και όλο το λαό της Κοζάνης σε μαζική και δυναμική συμμετοχή στην κινητοποίηση. Να απαιτήσουμε μείωση των τιμολογίων του ρεύματος αλλά και κανέναν σπίτι να μη μείνει χωρίς ρεύμα.   

6 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων στην Κοζάνη για την οργάνωση της απεργίας στις 6 Απρίλη

  1. Θα μπιρουσε η χωρα μας να γινει μερος της Λυσης του πολεμου στην Ουκρανια και οχι μερος του Ουκρανικου προβληματος!
    Θα μπορουσε,εαν εχε μια σωστη κυβερνηση και εναν φυσιολογικο πρωθυπουργο, να μεσολαβησει και οι συνομιλιες των δυο εμπλεκομενων μερων Ρωσιας- Ουκρανιας, να γινουν κατω απ την Σκιά της Ακρόπολης,το Σύμβολο του Παγκοσμιου Πολιτισμου,αντ’ αυτου ομως,αντι να σβησουμε με τον τροπο μας τη φωτια του Πολεμου,ο εγωπαθης και ανασφαλης και εμμονικος πρωθυπουργος αποφασισε μονος του,ως κακομαθημενος απο γεννησιμιού του,αποφασισε να στειλει οπλα και ο πολεμος να θεριεύει!!
    Εγραψε στα παλαιοτερα των υποδηματων του,πολιτικους θεσμους και τη στρατιωτικη ιεραρχια και αποφασισε μονος του( εδω, ισχυει το ” ενος ανδρος Αρχη”) να στειλει 20.000 οπλα,Καλαζνικοφ,οπλα Ουκρανικα που κατασχεθηκαν καθ’ οδον προς τη Λιβυη και αυτα τα οπλα,τα ξαναεστειλε στην Ουκρανια….για να δηλωσει την υποταγη του και τον Χατζηαβατισμο του στο Εγκεφαλικα Νεκρο ΝΑΤΟ( κατα Μακρον)!!!!
    Ποιος κυβερναει αυτον τον τοπο;
    Ενας εγωιστης,εγωπαθης,εγωκεντρικος,Εμμονικος και κακομαθημενος απ τα γεννοφάσκια του!!
    Ενα minimum Res,το οποιο αποφασιζει για τα πιο ασημαντα μεχρι τα πιο σημαντικα της κοινωνιας!Αυτος και μονον αυτος,αποφασιζει για την τιμη που θα εχουν τα μονοχρωμα και οχι πολυχρωμα Μασουράκια με Μουλινέδες,για την Τιμή της Ξινομυζήθρας…μεχρι τον αριθμο των οπλων που στελνονται σε Πολεμους,εν ετει 2022!!!
    Και στις 6 τ Απριλη,ολοι εξω απ τα ΛΙΒΕΡΑ,να υποδεχτειτε τον σωτηρα της Ελλαδας με πολιτικά εξαπτερυγα και εικονισματα της Άγιας Υποκρισιας,τον πρωθυπουργουλη που “πορευει”,οδηγει τον Λαο του στα Πρασινα Αλογα και μ ενα τεραστιο πανο,που θα γραφει με τεραστια μαύρα γραμματα” Ωσαννα!!!!!!!Ευλογημενος ο Ερχομενος εν Ονοματι της Παγκοσμιας Υποκρισιας και Αναλγησιας”
    Και μικρα παιδια να στρωνουν τον δρόμο με πολιτικά Βάγια και με επανωφόρια( οχι του Ευαγγελιου),αλλα με επανωφορια και T- shirts,made Christian Dior,καθαρά και οχι Τσιοδρικά- εμβολιαστικά!!!
    Και αυτοι οι υποτακτικοι του;οι βουλευτες και οι υπουργοι του;
    Διαβαστε το παρακατω: καθε φορα που παιρνουν τον λόγο να μιλησουν στη Βουλη,λενε….”ο πρωθυπουργος μας κυριακος μητσοτακης”,στην επομενη προταση” παλι,ο πρωθυπ.κυρ.μητσοτ και παλι και παλι!!
    Βρε υποτακτι- κουληδες,το ξερουμε,ποιος ειναι ο πρωθυπουργουλης,γιατι μας το υπενθυμιζετε συνεχεια;
    Γιατι;για να δειξετε,πόσο μικροί και με χωρίς πολιτικο αναστημα είστε!!
    Γινατε πολιτικοι,οχι για να πολιτευεστε αξιοπρεπώς και ευθυτενώς,γινατε πολιτικοί,για να φοβαστε ενα- ΕΝΑ μητσοτακι!!
    Εναν Κυμ- για- κούλι Ούν!!Ού ν τροπης πολιτικής Ενσυναίσθηση;
    Να τον ξαναψηφισετε…και…αν ακομα παραιτηθεί και απομακρυνθει απο την πολιτικη,εσεις να συνεχιζετε να ψηφιζετε μητσοτακη,ο, τι πιο εκλεκτο μας ετυχε απο συστασεως του Ελληνικου… Σας εγινε συνηθεια..
    Μαλλον εδω, ταιριαζει η παροιμια,που λενε οι καλοι μου φιλοι,οι ΠΟΝΤΙΟΙ” έμαθε η γραία αβράκωτη και ντρέπεται βρακωμέντζα”
    Συγνωμη,αν δεν το εγραψα σωστα…..

    1. Σε ενοχλεί πολύ ο Κυριάκος και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Συνήθισέ το γιατί θα είναι πρωθυπουργός για πολλά χρόνια ακόμη.

  2. Να τον χαιρεσαι

    - Edit

    Απαντήστε

    Εσενα,που δε σε ενοχλει,κρατα τον μεσα σου,θα ειναι καλυτερα απ το να κυκλοφορει και να λερωνει την κοινωνια.

  3. Εγω εγραψα χιλιους λογους ,περι ακαταλληλοτητος του μητσοτακη,γραψε μας κι εσυ εναν,για να ισχυροποιησεις τα λεγομενα σου,περι κατάλληλός του..
    Ενας λογος σου,μπορει να ειναι πιο υσχυρος και πιο αξιοπιστος απ τα δικα μου πολλα λογια!!!!
    Απ τον Ιουλιο του ’19 μεχρι χθες βραδυ,μιλουσε περι αυτοδυναμιας,στις επερχομενες εκλογες,χθες βραδυ,καταπιε τη γλωωσσα της αυτοδυναμιας και ειπε” η αυτοδυναμια δεν ειναι αυτοσκοπος”
    Απ τον Ιουλιο του ’19, οι δημοσκοπησεις,οι πετσοταισμενες,του εδιναν 20 μοναδες μπροστα,χθες το βραδυ 7!!!!!7!!! μοναδες μπροστα!
    Μακαρι να ειμαι ο μοναδικος σ ολη την Ελλαδα,που απεχθανομαι τον μητσοτακη,για να χαιρεσαι εσυ τη μεγαλη σου αγαπη.
    ” να τη χαιρεσαιτη μεγαλη σου αγαπη,να τη χαιρεσαι” που λεει και το λαικο ασμα!!
    Και κατι αλλο,για να φανει,πόσο αναλγητος και μισητος ειναι ο μητσοτα κΙς
    3 χρονια με την πανδημια εριξε αμετρητα προστιμα,χιλαδων ευρω,εκλεισε αμετρητα καταστηματα,γιατι οι σερβιτοροι και αλλοι εργαζομενοι,μεσα στην κουραση και στη ζέστη,ειχαν το ενα ρουθούνι της μύτης,εξω απ την μάσκα!!!!
    Και οι αλυσιδες των Σουπερ Μαρκετ,3 χρονια,εφαγαν,εφαγαν τον αγλεορα,θησαυρισαν,πώς;με τιμη ενος προιοντοςν αλλαζει 10 φορες την εβδομαδα και με καταναλωτες μεσα στα καταστηματα,αριθμητους,σαν παστωμενες σαρδελες!!
    μητσοτακης γεννησε τα μονοπώλια ή τα μονοπώλια τον μητσοτακη;
    Να τον χαιρεσαι τον Εχθρο του λαου…
    Στις 6 τ’ Απριλη,σε βλεπω στα Λιβερά,να φωναζεις, σπαραξικάρδια”Ωσαννά μητσοτακη,σαγαπωωωωωωω!!”
    Και το ” εισαι και θα εισαι ο πρωθυπουργος”
    Ουτε σε καφετερια δουλευω,ουτε σε καποιο αλλο καταστημα,που δεινοπαθησε και δεινοπαθεί,απλως εχω εκατονταδες ,πρωην μαθητες μου,εργαζομενους,στα παραπανω καταστηματα!
    Για μενα,σαν ατομο,ή βγει ή δε βγει ο μητσοτακης,θα ελεγα μια τουρκικη παροιμια…που εχει σχεση με το kandar…..
    Εγω πληρωνομουν 35 χρονια απ το δημοσιο και θα πληρωνομαι αλλα τοσα,πρωτα ο Θεος!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.