Με 130 αθλητές από 13 συλλόγους ολοκληρώθηκε από την Μακεδονική Δύναμη στην Κοζάνη η τριήμερη προπόνηση Ταεκβοντό



Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η τριήμερη προπόνηση Ταεκβοντό στην πόλη μας, την Κοζάνη με την συμμετοχή 130 αθλητών από 13 συλλόγους της χώρας μας και της Κύπρου. Μια διοργάνωση που ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο σύλλογός μας για μια ακόμη φορά, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές που συμμετείχαν να βελτιώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα ενόψει των υποχρεώσεων στο επόμενο διάστημα εντός και εκτός της χώρας μας και φυσικά απώτερος σκοπός, να αναπτυχθούν σχέσεις φιλίας μεταξύ αθλητών και προπονητών.

Οι σύλλογοι που μας τίμησαν ήταν οι εξής :
1) Μακεδονία Λάρνακας
2) Δίας Ιωαννίνων
3) Δίας Μετσόβου
4) Πρωτέας Καρδίτσας
5) Α.Σ. Λάρισας
6) Εορδαϊκή Δύναμη
7) Δαναός Ωραιοκάστρου
8) Άλκιμος Χαριλάου
9) Πήγασος Αναλήψεως
10) Ασπίς Ευόσμου
11) Α.Γ.Σ. Ταεκβοντό ΡΟΙ Σερρών
12) Α.Σ. Ορέστης Βασίλης Ξάνθης
13) Α.Γ.Δ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους , Αθλητές , Γονείς , που βρέθηκαν στην πόλη μας σε μια ακόμη διοργάνωση του Συλλόγου, τον Δήμο Κοζάνης που στέκεται αρωγός σε κάθε εκδήλωση μας, τους αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας, για την βοήθεια που προσέφεραν στο προετοιμασία της προπονητικής ημερίδας, όλους τους γονείς μας για τα μοναδικά εδέσματα που προσέφεραν επί τρεις ημέρες στους καλεσμένους μας και φυσικά τον Γιατρό μας και πρώην πρωταθλητή Ταεκβοντό του Συλλόγου μας Γιάννη Κουϊμτσίδη, που η παρουσία του μας κάνει να νιώθουμε πιο ασφαλείς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση του Συλλόγου μας, το 9ο Baby Cup στις 5 Ιουνίου 2022.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.