Διαμαρτυρία κατοίκων στην οδό Μοναστηρίου: Σε άσχημη κατάσταση ο δρόμος εδώ και 3,5 μήνες μετά από εργασίες της ΔΕΥΑΚ – Δείτε φωτογραφίες



Την διαμαρτυρία τους μέσα από το KOZANILIFE.GR εκφράζουν οι κάτοικοι των οδών Μοναστηρίου και Παπαδήμα στην Κοζάνη για την κατάσταση στην οποία παραμένει εδώ και 3,5 μήνες το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο έπειτα από εργασίες της ΔΕΥΑΚ.

Όλα ξεκίνησαν μετά από την διαρροή σε αγωγό της τηλεθέρμανσης στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021 στην συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Παπαδήμα, με το «μπάλωμα» στο σημείο να παραμένει χωρίς να έχει ασφαλτοστρωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι σήμερα.

Το σημείο διασχίζουν καθημερινά πολλοί μαθητές σχολείων που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και αυτοκίνητα κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το σημείο:

 

 

 

 

 

 

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαμαρτυρία κατοίκων στην οδό Μοναστηρίου: Σε άσχημη κατάσταση ο δρόμος εδώ και 3,5 μήνες μετά από εργασίες της ΔΕΥΑΚ – Δείτε φωτογραφίες

  1. Μαζικές Αγωγές χρειάζεται δεν καταλαβαίνουν αλλιώς έχουμε σακατέψει τα αυτοκίνητα μας δεν αρκεί να πληρώνουμε και να μην ξέρουμε που πάνε τα λεφτά μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.