Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΠ Κοζάνης για τον αυριανό αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ για τον αυριανό αγώνα στην Αλεξάνδρεια, με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, στις 16.00.

Εκτός από τους γνωστούς απόντες λόγω τραυματισμών, Κανταρτζή και Τρομπούκη, αμφίβολοι για αύριο είναι και οι Κουλούσιας, Τσελέπης, που ανέβασαν πυρετό.

Οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο, μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη στα Γιαννιτσά, ετοιμάζονται να δώσουν άλλη μια μεγάλη «μάχη» απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο καλός καιρός και η κοντινή απόσταση συντελούν στο να ακολουθήσουν αύριο την ομάδα μας στην Αλεξάνδρεια πολλοί πιστοί φίλοι μας.

Σοβαρό όμως ερωτηματικό, που θα απαντηθεί αύριο, είναι ο ορισμός Διαιτητικής Τριάδας (Κατεριάδης, Κεσίσογλου, Βλαδίκας) για τον αυριανό αγώνα από την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, δηλαδή από Έ.Π.Σ. της οποίας ομάδες βρίσκονται στην ίδια θέση με την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ και τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

Σίγουρα μια άστοχη κίνηση που δημιουργεί εύλογη ανησυχία καθώς οι αγωνιστικές πλέον είναι πολύ κρίσιμες και η διοργανώτρια αρχή οφείλει να προστατεύει με κάθε τρόπο την αξιοπιστία των αγώνων.

Όλες οι ομάδες “ματώνουν” οικονομικά εν μέσω οικονομικής κρίσης και τρομακτικής ακρίβειας αλλά οι φίλαθλοι απογοητευμένοι γυρνούν την πλάτη στο ποδόσφαιρο και ο λόγος είναι και η έλλειψη εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές οφείλουν να προστατεύσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια και πάνω απ’ όλα τον ορισμό των διαιτητών.

Ευχή μας είναι το Διαιτητικό τρίο να σταθεί αύριο στο ύψος των περιστάσεων και να μην δώσει λαβές για αρνητικά σχόλια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.