Καραμπόλα στην Εγνατία: Σε έξι διαφορετικά σημεία σε απόσταση 150 μέτρων τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα



Σε λίγη ώρα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το ρεύμα Βέροιας – Κοζάνης στην Εγνατία Οδό, όπου είχε κλείσει έπειτα  από την καραμπόλα αυτοκινήτων που σημειώθηκε στις 11.20 το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου προκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες μεταφοράς των τραυματιών και του καθαρισμού του οδοστρώματος.

Το ρεύμα από Βέροια προς Κοζάνη παρέμεινε κλειστό, με εκτροπή των οχημάτων από την παλαιά εθνική οδό μέσω Εδέσσης. Μεγάλη ήταν η αναμονή για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών οι οποίοι παρέμειναν ακινητοποιημένη στην Εγνατία Οδό για αρκετές ώρες.

Ο τελικός απολογισμός των οχημάτων που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα είναι 30 οχήματα σε 6 διαφορετικά σημεία στην Εγνατία Οδό και σε μια απόσταση 150 μέτρων μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου οχήματος, λίγο πριν τα διόδια του Πολυμύλου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα αντίστοιχα νοσοκομεία Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Βέροιας , ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός των οδηγών και των επιβαινόντων.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καραμπόλα στην Εγνατία: Σε έξι διαφορετικά σημεία σε απόσταση 150 μέτρων τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.