Κοζάνη: Παρουσίαση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου από τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης – Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση



Σήμερα​ Παρασκευή 4 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, των Δημάρχων, των Βουλευτών, Επιχειρηματιών, Εκπροσώπων επαγγελματικών ομάδων και κλάδων, επικεφαλής Επιμελητηρίων και Οργανισμών,​ έγινε η παρουσίαση του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κου Νίκου Παπαθανάση για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο, στον οποίο υπάρχει ειδικό ευνοϊκό καθεστώς Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για τη Δυτική Μακεδονία.​

Δείτε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Παρουσίαση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου από τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης – Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση

  1. Ολα στη ζωη γινονται για καποιο σκοπο( τελεολογια)!!
    Και τα αληθινα και ψευτικα,ερχεται μια μερα που βγαινουν στην επιφανεια!
    Και ειδικα το ψεμα γινεται πιο ηχηρο και κραυγαλεο,οταν βγαινει στην επιφανεια την καταλληλη στιγμη!
    Τι;δεν καταλαβατε;
    Ας το παρουμε απ την αρχη!!
    Δεν ειναι τυχαία η ημερα που παρουσιαστηκε ο αναπτυξιακος νόμος,Θεε μου,ονομασέ τον αναπτυξιακό!
    Λογω πανδημιας του κορωνοιου και αλλων πανδημιων- κληροδοτηματων της πιο αναλγητης κυβερνησεως και ελλείψει καρναβαλικων δρωμένων,θα παρελασει ο νόμος ο αναπτυξιακός μόνος του και θα βγαλει αφθονο αποκριατικο γέλιο!!
    Σ εναν Εσπερινο Σαββατου,τετοιων ημερων,ειπε ο σοφος Διονύσιος την ωρα που εβαλε το ” Δι ευχων..” και την ωρα που οι μουσικες απ την πλατεια κάλυπταν τις φωνες των Ψαλτών” πάτε τωρα Κοζανίται να ντυθείτε καρναβαλια”
    Εγω ουτε σοφός,ούτε αιχμηρος ειμαι έναντι των ανθρωπων που διασκεδαζουν!
    Η χαρα,το γελιο και η διασκεδαση ειναι ανάσες ζωης και ευθυμίας και ιδιως τις σημερινες ημερες που μας κυβερνουν προσωπα με ψυχρα,παγωμένα,ακούνητα και αγέλαστα βλέμματα!
    Τωρα που μας μαυρισαν την ψυχη με τοσα βάρη,τωρα χρειαζεται λιγο περίσσιο γέλιο!
    Εχω ομως το δικαιωμα,δικαιωμα που δανείστηκα απ τα λογια τα παραπάνω να είπω” τωρα που παρουσιασατε τον αναπτυξιακο σας νόμο- εκθεση ιδεών για μαθητες Β Λυκείου του ‘ 80,πάτε ολοι σας οι υπουργοί και βουλευτές μαζί με τον αρχικαρνάβαλο τον γυαλογέννητο τραγικόφσκι,που πολεμαει τον Τσαικόφσκι με τα καλαζνικόφσκι,πάτε να ντυθείτε κ α ρ ν α β α λ ι α!!
    Σημερα,ημερα καρναβαλικων εκδηλωσεων,σημερα ηλθε ο παπα θανασης με την αγιαστούρα του και με τη βρεχτούρα του,να ραντίσει τις κολοκυθοκορφάδες και τους ανθούς της δικαιης αναπτυξης στα ” πράσσειν άλογα” και στην καρναβαλιστική γλώσσα,στα πράσινα άλογα!!
    Τυχαία η σημερινή ημερα;
    Τιποτα δεν ειναι τυχαίο!
    Σημερα αποκαλυφθηκαν τα ορίτζιναλ καρναβάλια και ενώθηκαν με τα παραδοσιακά καρναβαλια!!
    Ξαναλέει η λαικη παραδοση
    ” φεύγετε να φεύγουμε
    γιατί έρχεται ο παπα( θανάσης)
    με την αγιαστούρα του
    και με τη βρεχτούρα του”
    Βεβαια,το λαικό ασμα,το παραπανω,λεγεται την παραμονή των Φώτων για τους καλλικαντζαρους!
    Να ομως που λέγεται και την παραμονη της Αποκριάς,για κάποια καλλικαντζαρακια που πριονίζουν στανικά το δενδρο της Δυτικης Μακεδονία με πριόνι υποκρισιας,ψευτιας και κουφια λόγια,λογια,λόγια!
    Επειδη εχω ενα ελαττωμα,να διαβαζω,διαβασα και τον αναπτυξιακο νόμο(!!!!)
    Πανω απ την επικεφαλίδα να προστεθεί επειγόντως η υπερ-επικεφαλίδα” Η συμπυκνωμένη ψευδολογία της επιτελικής αχρηστίας και η αναπτυγμένη εικονική πραγματικότητα μιας Εικονικής Επιχείρησης!
    Νόμος- εικονική επιχείρηση!
    Θυμηθηκα τα προγραμματα εικονικων επιχειρησεων που γινοταν στα ΕΠΑΛ,πριν 15 χρόνια!!
    Εκει,καθηγητες και μαθητες σχεδιαζαμε εικονικες επιχειρησεις,αφηναμε την φαντασία μας ελευθερη και γραφαμε,γραφαμε…και οσα πιο φανταστικά γραφαμε,τόσο πιο ωραίες ηταν οι εικονικές μας επιχειρήσεις!
    Όποιος βρήκε μέσα στο κειμενο του αποκριάτικου Νόμου,δυο λέξεις που αντιστοιχούν σε δυο νέες θέσεις εργασίας ειναι Μακάριος,τρισευτυχισμένος!
    Ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί( με τις δικαιες και πράσινες και βιολογικές αναπτύξεις,την πρασινη γεωργια και βιολογικες καλλιεργειες),προτρέπετε τον κοσμάκη να καλλιεργούν το ηδύοσμον και το άνηθον και το κύμινον και αφήκατε- πληγώνετε την αξιοπρέπεια των ανθρωπων,ταζοντάς τους,το 2022 καθρεφτακια και χαντρες ινδιανικες……για να πλουτίζετε εσεις με τις εκθεσούλες σας και τα παραμύθια σας!
    Σήμερα με τα ψευτικά σας τα λόγια τα μεγάλα,σημερα βγήκατε πάνω απ τα καρναβάλια τα παραδοσιακά!
    Οι καρναβαλιστικες εκδηλωσεις βγαζουν απο μεσα μας το γελιο,τη χαρα,διακωμωδούν και ξεσκεπαζουν με τα υπονοούμενα και πιπεράτα τους” καθωσπρεπει”και την υποκρισια,εσεις το τερματισατε,το σανιδώσατε..
    Καλή Σαρακοστή!
    Ζητω η δικαιη και πρασινη αναπτυξη ,για τον κοσμακη,χωρίς άνθρακα!!
    Ζητω η πλούσια ζωη σας με αφθονο φυσικο αεριο στα ζεστα σας σπιτια με φυσικο αεριο,χωρις άνθρακα και με μερσεντές και κότερα που κινούνται με βιολογικό νερό και όχι άνθρακα!!
    Ξεκάρφωτη κοινωνια…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.