Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης για την λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 2 Μαρτίου



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 10:00, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 θα γίνει στις 19:15. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί ισχυρού ολικού παγετού, των προβλημάτων από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του covid 19 και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών έπειτα από την υπ. Αριθμ. 1258/23-1-2022 απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου.


Σήμερα, Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 , λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστές. Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές λόγω κακοκαιρίας.


Τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού αύριο, Τετάρτη 2/3 θα λειτουργήσουν από τις 9 π.μ.

6 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης για την λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 2 Μαρτίου

  1. Και η θερμοκρασια αυτη τη στιγμη ειναι -2 βαθμους!!
    Καποιοι ειστε φθηνες,δειλες και χωρις ανθρωπινη ενσυναισθηση μορφες της τοπικης πολιτικης Ιστοριας!!
    Ειστε απο λαθος σε αξιωματα!!
    Κρυβετε μεσα σας εναν μητσοτακη και μια κεραμεως και οταν ειναι να αποφασισετε,τους ξεπερνατε κατα πολυ!!
    Και ως τρομαγμενοι λαγοι και υποτελεις ξεσπατε σε παιδια,σε μαθητες!
    Θα χασει η Κοζανη βελονι ,αν κλεισουν μια μερα τα σχολεια!!
    Ολα λειτουργουν ελβετικο ρολοι στην πιο ασχημόπολη του κοσμου,μια μερα με κλειστα σχολεια θα χασει την ομορφάδα της!
    Θα παραδωσετε στις επομενες γενιες ενα σκουπιδοχώρι με την αργοσχολία σας και με μηδενικά εργα σας,παίρνετε μηδεν καθημερινα παντου,μονον το ληξιαρχειο λειτουργει και αυτο αναγκαστικα και θα σας κακοχαρακτηρισουν αν κλεισουν τα σχολεια 6 ή 7 ωρες!!
    Σιγα μην σταξουν οι ουρες…….

  2. Δεν κλείνει τα σχολεία γιατί δεν θα πάρουν μεροκάματο οι ταξιτζήδες και τα λεωφορεία.. αυτός είναι ο λόγος. Μην κάνετε υποθέσεις. Να του επιτίθεστε στοχευμένα. Επιτέλους ο πολίτης να ξεσκεπάσει αυτή την εμμονή του. ..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.