Στάθης Κωνσταντινίδης: «Έργα ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Εορδαίας ύψους 1.494.200 ευρώ και έργα στον Δήμο Βελβεντού ύψους 2.957.436 εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Τρίτσης»



Υπογράφηκε η ένταξη στο πρόγραμμα Τρίτσης της πρότασης του Δήμου Εορδαίας για Υποδομές Ηλεκτροκίνησης – Ηλεκτρικά οχήματα – Σταθμούς φόρτισης, ύψους 1.494.200 Ευρώ, όπως αυτή περιγράφεται στον σχετικό πίνακα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ Πέτσα.

Υπογράφηκε η ένταξη στο πρόγραμμα Τρίτσης της πρότασης του Δήμου Βελβεντού για έργα αγροτικής οδοποιίας, 43 δρόμων συνολικού μήκους 25,8 χλμ, ύψους 2.957.436 Ευρώ, όπως περιγράφεται στον σχετικό πίνακα. Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ Πέτσα για τη σταθερή στήριξη της περιοχής μας.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Στάθης Κωνσταντινίδης: «Έργα ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Εορδαίας ύψους 1.494.200 ευρώ και έργα στον Δήμο Βελβεντού ύψους 2.957.436 εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Τρίτσης»

  1. Ελεος!!!!ΣΤΕΛΙΟΣ Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Τι να πεις;
    Τωρα ολα θ αλλαξουν θα ζουμε σε επιγειο παραδεισο,δε φτανει που κλεισατε τα εργοστασια της ΔΕΗ και θα παίρνουμε ενεργεια απο τα Σκόπια για φορτιση ηλεκτρικων οχηματων( εδω δε γελαμε,κλαιμε απ τα γέλια)τωρα θα κλεισει και την κάνολα ο Βλαδιμηροςτωρα που ο μητσοτακης εστειλε κατασχεμενα καλαζνικοφ,απο Ουκρανικο πλοιο που τα πηγαινε στη Λιβύη!
    Εστειλε ο ελληνας πρωθυπουργος,τρέμετε πολιτικοί του κοσμου,Ουκρανικα καλαζνικοφ για να τα πάρουν στα χερια τους τα τάγματα του Α3οΦ,ναζιστες που απο το 2008 μεχρι προχθες,σκότωναν ρωσόφιλους και έλληνες που ζουνε στη Μαριουπολη,Κιεβο,χαρκοβο και αλλού!
    Το ενα λαθος πάνω στ άλλο!
    Γκαφες ενος διαταραγμενου πολιτικού,γκαφες τις οποιες θα κληθει να ξεπληρωσει παλι ο ελληνικος λαος!!
    Οταν ενισχύεις με οπλα το ένα μερος των εμπλεκομένων,το ετερο μερος αγριευει και θεριευει!
    Περισσοτερα όπλα,περισσοτεροι νεκροι και κυριως παιδια,παιδια!!
    Στειλτε και τα ραφάλ,για να αγριεψουν πιο πολυ τ αγρίμια,Πουτιν και Ζελενσκι!!
    Δε φτανει που ο Ελαχιστος ευθυνεται για το κακο το ατελειωτο της πανδημιας,δε φτανει που ειναι ο ηθικος αυτουργος ξεκληρισματος δεκαδων χωριων με τους της πανδημιας νεκρους,απο αυριο,με την παραλαβη των οπλων απο ταγματα- κεφαλους κυνηγων και το ξεκλήρισμα ρωσώφωνων και ελληνων ομογενων θα λογαριάζεται ως ηθικος αυτουργος για νεκρους και στην αλλοδαπή!
    Οσα οπλα και να στειλεις Ανεμελε, Ιχνος και λαθος της πολιτικης,το δικο σου ΥΠΕΡόπλο της υποκρισιας και της υποταγης και του ραγιαδισμου υπειρισχύει εναντι των καλαζνικοφ που…που ταξιδευαν απο Ουκρανια για Λιβύη και ΕΣΥ…..τα γύρισες πίσω στην Ουκρανία για να ματώσει πιό πολύ!

  2. Ελεος!!!!ΣΤΕΛΙΟΣ Κ2

    - Edit

    Απαντήστε

    Ανθρωποι,πολιτικοι της στιγμης,πολιτικοι, ίχνη απο ανθρωπινη ενσυναισθηση,εδω ο κοσμος καιγεται( ας μη συνεχισω την προταση απο σεβασμο στο ανθρωπινο είδος),ζούμε στιγμες,ζουμε στα προθυρα ενος παγκοσμιου πολεμου,πολεμου Αρμαγεδωνα και σεις συνεχιζετε να παιζετε στον παιδοτοπο της επιτελικης αναλγησιας!
    Καιγεται ο κοσμος και δεν γνωριζουμε,αν συνεχισθουν τα γεγονοτα ,δε γνωριζουμε αν θα εχουμε δυο μπουκιές ψωμί να ξεγελαμε την πεινα μας και σεις οι ατάραχοι και εσεις, οι… στην κοσμαασσρα σας, ασχολειστε με τα ηλεκτρικα αυτοκινητα!!
    Κατεβειτε για μια στιγμη απ το παραλληλο Συμπαν της χορτάτης κοσμαρας σας και κάντε μια στάση εδω,εδω ειναι η ψωροκωσταινα- αποκύημα της αναλγητης κυβερνησης σας!
    Δεν μπορουν οι ανθρωποι να πληρωσουν τους Ολύμπιους λογαριασμούς,δεν εχουν να αγορασουν τα προς το ζην,βγαινουν απ το Σουπερ και μια σακουλα μικρη με τροφιμα και μια μεγαλη με αντικαταθληπτικα και θα τρεξουν ολοι ν αγορασουν ηλεκτρικα αυτοκινητα!
    Βγαζουμε το ψυγειο απ την πριζα για να δουμε τηλεοραση και θα γεμισουμε τις πυλωτες με ηλεκτροκινητα οχηματα!!
    Φοβόμασταν τα σκοτάδια,τώρα φοβόμαστε τα φώτα με τους απληρωτους και ογκώδεις λογαριασμους και το καλοκαιρι ολοι για ηλεκτρικο αυτοκινητο!!
    Μια στάση εδώ,θέλω απόψε να βρώ αέρα καθαρό ν αναπνεύσω…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.