Δείτε τις ανακοινώσεις για την λειτουργία των σχολείων στους Δήμους Βοΐου, Σερβίων, Γρεβενών και Καστοριάς



Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή, αύριο, Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα λειτουργήσουν στις 10.00 π.μ., λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επανεκτίμηση της κατάστασης θα γίνει στις 7:00 π.μ. και αν χρειαστεί θα γίνουν οι ανάλογες ανακοινώσεις.


Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές λόγω κακοκαιρίας.

Ο Δήμαρχος Σερβίων
Χρήστος Ελευθερίου


Λόγω επιδείνωσης του καιρού, με ΝΕΑ απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών


Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και για λόγους ασφάλειας στη μεταφορά των μαθητών, με νέα απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, αύριο, Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι Παιδικοί, Βρεφικοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.