Συλλυπητήριο μήνυμα του π. Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης Παναγιώτη Αποστολίδη για τον θάνατο του Αργύρη Δούσιου



Καλό κατευόδιο Φίλε και Συνοδοιπόρε Αργύρη Δούσιο!

(του Παναγιώτη Αποστολίδη, πρώην Προέδρου του Ε.Β.Ε Κοζάνης)

Καλό κατευόδιο Αργύρη! Καλό ταξίδι στην πολιτεία του Ουράνιο Παραδείσου, όπου πλέον ανήκεις, φίλε και συνοδοιπόρε στα καλύτερα χρόνια της ζωής μας, στους κοινούς αγώνες, τις ατέλειωτες συζητήσεις, τους ευσεβείς πόθους για οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη στον πολυαγαπημένο μας τόπο.

Το κενό που ήδη άφησες πίσω σου δυσαναπλήρωτο. Η θλίψη που δεν είσαι πια ανάμεσά μας απερίγραπτη. Τι να θυμηθώ και τι να ξεχάσω από εσένα απαράμιλλε σύντροφε της παράλληλης διαδρομής στις κοινές υποθέσεις του τόπου μας, στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα και κυρίως στο Επιμελητήριο Κοζάνης που με ανιδιοτέλεια και υποδειγματική προσήλωση υπηρέτησες, τόσο ως μέλος της Διοίκησης, όσο και ως Γενικός Γραμματέας του.

Οι ιδέες, το όραμα, η ικανότητα και η επιμονή σου να υλοποιείς τη σκέψη σου υπήρξαν καθοριστικές στην ενδυνάμωση του ρόλου και της φωνής του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Η προσφορά σου ανεκτίμητη, η ανιδιοτέλειά σου ανώτερο χαρακτηριστικό της πολυσχιδούς προσωπικότητάς σου.

Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η εργατικότητα, οι αξίες που απλόχερα με τη στάση ζωής σου μας πρόσφερες, η αγάπη και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, αλλά και οι πολιτικές και κοινωνικές σου ευαισθησίες και ακόμη η καλλιτεχνική και πνευματική ανωτερότητά σου σε έκαναν να ξεχωρίζεις.

Έτσι «Ξεχωριστός» θα μείνεις γιο πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας! ‘Έτσι θα σε θυμόμαστε, περήφανε αγωνιστή μιας καλύτερης ζωής στον τόπο μας, ένθερμε υποστηρικτή του διαλόγου και των θεσμών, Ιδεολόγε, Δημοκράτη, Ρομαντικέ, Ευπατρίδη. Άνθρωπε με όλη τη σημασία της λέξης, Φίλε Αργύρη.

Σ’ αποχαιρετώ με σεβασμό και βαθιά λύπη, εκφράζοντας τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Καλό Παράδεισο και Αιωνία η Μνήμη σου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.