Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων στην Π.Ε. Κοζάνης για την λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 1 Μαρτίου



Δήμος Κοζάνης: Στις 9:15 θα ξεκινήσουν τα σχολεία την Τρίτη- Κανονικά παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί-Λήξη στις 20:00 για τα εσπερινά 

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια),  καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ  την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 θα γίνει στις 20:00.  

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 


Κανονικά η λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας.

Ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης κανονικά θα πραγματοποιηθεί και η λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.


 Δήμος Βοΐου: «Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  αύριο, Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 »

Αύριο, Τρίτη 1 Μαρτιου 2022 , λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστές.

Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλο το Δήμο Σερβίων, σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές λόγω κακοκαιρίας.


Τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού σήμερα, Τρίτη 1/3 θα παραμείνουν κλειστά λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.