2η μέρα ερευνών για τον 55χρονο αγνοούμενο άντρα στην λίμνη Πολυφύτου – Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του



Με τη συνδρομή της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων και της Ομάδας Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της 2ης ΕΜΑΚ,  συνεχίστηκαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες από τις Αρχές, για τον εντοπισμό του 55χρονου αγνοούμενου άνδρα, κάτοικο της Αιανής Κοζάνης.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, καθώς και αλιείς της περιοχής, διενήργησαν εκτεταμένη έρευνα στο σημείο που βρέθηκε ακινητοποιημένο το όχημα του αγνοούμενου άνδρα στην περιοχή της λίμνης Πολυφύτου.

Ο 55χρονος άνδρας που έφυγε από το σπίτι του το πρωί της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου, δεν έχει δώσει κανένα σημείο επικοινωνίας με τους οικείους του.

Πληροφορίες του KOZANILIFE.GR κάνουν λόγο για μαρτυρία όπου είδαν τον συγκεκριμένο άντρα στο σημείο της υψηλής Γέφυρας Σερβίων το πρωί της Παρασκευής λίγο πριν τις 7:00, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγνοούμενος έχει κάνει κάτι ανάλογο και κατά το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος άνδρας φαίνεται να έφυγε από την οικεία του λίγους μήνες πριν, ενώ εντοπίστηκε δύο μέρες αργότερα στο αυτοκίνητο του, στις όχθες της λίμνης Πολυφύτου, κοντά στην γέφυρα Ρυμνίου.

Σε κάθε περίπτωση, έρευνα για την εξαφάνιση του αγνοούμενου άνδρα διενεργεί η Αστυνομία Κοζάνης, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.