Οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά



Αποκριά στην Κοζάνη σημαίνει διασκέδαση και ξεφάντωμα. Η πόλη παίρνει «φωτιά», με μοναδικά events που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης! Ευφάνταστα πάρτι, χάλκινα ακούσματα αλλά και πολλά live έχουν ήδη προγραμματιστεί σε πολλά καταστήματα της πόλης.

Το KOZANILIFE.GR, συγκέντρωσε και φέτος μοναδικά events από επιλεγμένα καταστήματα της πόλης για τις αποκριές, με κέφι και άφθονη διασκέδαση!

Οι καλύτερες επιλογές για ποτό και φαγητό σας περιμένουν!


Των Αθανάτων
Γεύσεις & Μελωδίες

Ένα εξαιρετικό ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα για τις αποκριές του 2022, σας περιμένει για την αποκριά στο εστιατόριο  “Των Αθανάτων” στα Ηπειρώτικα της Κοζάνης.

Μοναδικά πιάτα, γεύσεις της Μεσογείου δεν θα μπορούσαν να μη συνοδεύονται από εκλεκτή μουσική. Απολαύστε τα εξαιρετικά live του εστιατορίου “Των Αθανάτων”.

Σαράντα εκκλησιών 1, Κοζάνη (Ηπειρώτικα)
Τηλ.: 694 515 4554


 

Bo Cafe
Η αφετηρία της Κοζανίτικης Αποκριάς

Ένα πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Bo Cafe και φέτος στο κέντρο της Κοζάνης, κάτι που ξέρουν να κάνουν με απόλυτη επιτυχία, αφού  τα τελευταία χρόνια η διασκέδαση της Κοζανίτικης Αποκριάς περνά από το Bo! Πολλά παραδοσιακά χάλκινα συγκροτήματα και μοναδικές live βραδιές, υπόσχονται και φέτος την Αποκριά να απογειώσουν την διασκέδαση στα ύψη!

Που θα το βρείτε: Πλατεία Νίκης 13 – Κοζάνη
Τηλ: 2461028304


 

Camelot Coffees & Spirit
Διασκέδαση στο κόκκινο

Όταν η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο… είσαι στο σωστό δρόμο για την απόλυτη πρόταση διασκέδασης που ακούει στο όνομα Camelot Coffees & Spirits.

Πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα με μοναδικά events και party με αγαπημένους djs που θα ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη!

Που θα το βρείτε: Ανδρέα Παπανδρέου 34 – Κοζάνη
Τηλ: 2461021120


 

Le Roi
Ο «βασιλιάς» στη διασκέδαση

Όταν οι βραδιές είναι ξεχωριστές, έχουν την υπογραφή του Le Roi, στο κέντρο της Κοζάνης. Επιβλητικό και μεγαλειώδες, σε κερδίζει για να απολαύσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Πλούσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις με πολλά events και εκπλήξεις επιφυλάσσει το πρόγραμμα του πιο must μαγαζιού της Κοζάνης κατά τη διάρκεια της φετινής Αποκριάς.

Που θα το βρείτε: Πλατεία Νίκης – Κοζάνη
Τηλ.2461039400


 

Q Garden
Η διασκέδαση σε άλλο επίπεδο

Δυνατά events, live βραδιές με ηχηρά ονόματα ετοίμασαν για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά οι άνθρωποι του Q Garden στο roof garden του Ερμιονίου, εκεί που θα χτυπάει και φέτος η καρδιά της διασκέδασης της Κοζανίτικης Αποκριάς! Γιώργος Τσαλίκης και εκλεκτοί djs υπόσχονται να απογειώσουν τη διασκέδασή σας.

Που θα το βρείτε: Πλατεία Νίκης – Κοζάνη
Τηλ : 2461039400


 

Sokolata Cafe Bar
Η απόλυτη πρόταση διασκέδασης

Πλούσια events με DJ’s , ποντιακές live βραδιές & πολλές ακόμα εκπλήξεις ,  σε περιμένουν στο Cafe Bar Sokolata για ατελείωτη διασκέδαση!

Από νωρίς το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, μέχρι και την λήξη της Κοζανίτικης Αποκριάς, οι άνθρωποι του Cafe Bar Sokolata έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διασκέδασης.

Που θα το βρείτε : 11ης Οκτωβρίου 55. Κοζάνη
Τηλ: 6945807680


 

The Resto Bar
Σημείο αναφοράς στη διασκέδαση

Απουκρές στουν κατ’ τουν μαχαλά, στο αγαπημένο στέκι The Restobar, εκεί όπου οι άνθρωποι του καταστήματος ξέρουν τι θα πει Αποκριάτικη διάσκεδαση!

Με σύνθημα: Αλλού φκιαν carnival αλλού φκιαν νιάημερου εδώ φκιάνουμι ΑΠΟΥΚΡΕΣ, οι άνθρωποι του The Restobar έοχυν ετοιμάσει και φέτος ένα πρόγραμμα γεμάτο events, χάλκινα και η αγαπημένη όλων Τσιτσιούλα, όπου σας περιμένουν για ατελείωτες στιγμές Αποκριάτικης διασκέδασης.

Που θα το βρείτε: Κ. Καραμανλή & Μ. Μερκούρη – Κοζάνη
Τηλ: 2461038974


 

Τρυποκάρυδος Beer Bar Restaurant 
Η κορύφωση των γεύσεων

Στο κέντρο της Κοζάνης, με live events και ιδιαίτερα έντονο το σήμα κατατεθέν της Κοζανίτικης Αποκριάς: Τα χάλκινα ακούσματα!”Υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι στην τοπική κουζίνα & χάλκινα ακούσματα

Τα καλύτερα χάλκινα παραδοσιακά συγκροτήματα και φέτος θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα του Beer Bar Restaurant Τρυποκάρυδος! Δυτικομακεδόνες, Λόζιος & Ανακατωσιά και τα Χάλκινα του Χρόνη θα απογειώσουν τη διάθεσή σας!

Που θα το βρείτε: Μουράτη 3 – Κοζάνη
Τηλ: 2461029915

 

Καλές αποκριές!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.