Καλεσμένος από την Γερμανική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για προετοιμασία στην Νυρεμβέργη ο Απόστολος Τεληκωστόγλου



Αναχωρεί αύριο Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 για την Νυρεμβέργη της Γερμανίας ο αθλητής του Συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολος καλεσμένος από την γερμανική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για προετοιμασία δέκα ημερών ενόψει των Εθνικών του υποχρεώσεων , αλλά και των Grand prix που αρχίζουν τον Ιούνιο του 2022.

Ο αθλητής του Συλλόγου μας και αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών σε σχεδιασμό με τον προπονητή του κύριο Αλμασίδη Χρήστο έχουν επιλέξει διάφορες χώρες για προετοιμασία για το επόμενο διάστημα καθώς και συμμετοχές σε διοργανώσεις ( G 2 και G 4) βαθμολογούμενες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό, με στόχο να βελτιώνουν κάθε μήνα την βαθμολογία στο Παγκόσμιο και Ολυμπιακό RΑΝΚΙΝΚ.

Ο αθλητής μας σήμερα βρίσκεται στην θέση νούμερο 6 (ΕΞΙ ) στο Παγκόσμιο ράνκινκ και στην θέση νούμερο 10 ( ΔΕΚΑ ) στο Ολυμπιακό ράνκινκ για τον Φεβρουάριο του 2022 , θέσεις που του επιτρέπουν να συμμετάσχει στα τρία Grand prix και το final της χρονιάς δίνοντας έξτρα βαθμούς από τους σαράντα που μπορεί να πάρει ένας αθλητής το μέγιστο του έτους από διοργανώσεις G 2 .

Ο Αποστόλης θα ταξιδέψει μαζί με τον αργυρό πρωταθλητή Ευρώπης του 2022 Διονύση Ραψομανίκη του Συλλόγου ΓΑΙΑ ΑΛΊΜΟΥ στο εθνικό κέντρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας που βρίσκεται στην Νυρεμβέργη , και θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με άλλους διακεκριμένους αθλητές καθώς και να κάνουν αρκετά test -match , κάτι που θα βελτιώνει συνεχώς την αγωνιστική τούς ετοιμότητα , όπως και φάνηκε στους πρόσφατους αγώνες στο 7 ° President Cup της Αλβανίας , όπου κατέκτησαν και οι δυο το Χάλκινο μετάλλιο στις ολυμπιακές κατηγορίες των – 80 kg και – 58 kg αντίστοιχα .

Το Δ.Σ του Συλλόγου, οι Προπονητές εύχονται Καλό Ταξίδι , και καλή επιτυχία στους στόχους των δύο διακεκριμένων αθλητών οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι να διεκδικήσουν την απευθείας συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα στο Παρίσι 2024 με το σύστημα της βαθμολογίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.