Δεν αποκαταστάθηκε ακόμα το πρόβλημα των Μονάδων του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Χωρίς τροφοδοσία το σύστημα τηλεθέρμανσης



Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης ότι δεν αποκαταστάθηκε ακόμα το πρόβλημα των Μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου απ’ όπου τροφοδοτείται με θερμική ενέργεια το σύστημα τηλεθέρμανσης.

Για το λόγο αυτό το σύστημα τηλεθέρμανσης παραμένει εκτός λειτουργίας.

Περιμένουμε την ενημέρωση από πλευράς της ΔΕΗ για το πότε θα μπορεί να μας ξαναδώσει θερμική ενέργεια και θα σας πληροφορήσουμε σχετικά με νέα ανακοίνωση μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

3 σχόλια στο άρθρο “Δεν αποκαταστάθηκε ακόμα το πρόβλημα των Μονάδων του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Χωρίς τροφοδοσία το σύστημα τηλεθέρμανσης

  1. Πληθος ουδέτερο σε μια ουδετερη πολη το 2030!!Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Καζανη,η ουδετερη πολη του 2030!!!
    Ποιος ζεις,ποιος πεθαινει!!
    Ενω τώρα;καθολου ουδετερη,γεννοβολαει,ανθιζει και καρπιζει σαν γαλάρα απ το κοπάδι,πιο ουδετερη,πιο στέρφα δεν υπαρχει!
    Κοζανη,τωρα μια ουδετερη πολη!
    Με ενα όντως ουδετερο πλήθος,με ουδετερο βλεμμα χαραγμενο στο προσωπο,με ενα πληθος να τρεχει βιαστικα να πληρωσει τα μαλλιοκεφαλά του σε λογαριασμους για να απολαμβανει τα αγαθά,τα κοινωνικα!!
    Ενα πληθος ουδετερο,απο το βαρος των δυσκολιων,ενα πληθος χωρις χαμογελο,πληθος ουδετερο που καλημερίζεται με καλημερες βιαστικες,σαν απο ενοχη και ντροπη,πληθος αχρωμο που τρεχει..τρεχει και δε φτάνει πουθενα!!
    Μια Κοζανη αφημενη στο Ελεος και στην ευσπλαχνια του Θεου,μια πολη αφημενη στην ασπλαχνια και εγκαταλειψη απ τους ανυπαρκτους πολιτικους που διαιωνιζουν την υπαρξη τους με υποσχεσεις και αναπτυξεις,οχι ομως τωρα,αλλα μετα το 2030!!
    Τι κι αν οι καρναβαλιστικες εκδηλωσεις ανεβληθησαν τα δυο τελευταια χρονια,αιτία πανδημιας;υπαρχουν γνήσιοι εκφραστες αρχετυπα και αρχέγονα των καρναβαλιστων!!
    Ουδετερη πολη σημερα και οχι αυριο!!
    Και οι 4 Νομοι της Δυτικης Μακεδονιας μεχρι το 2030 θα…θα καταντησουν κουφάρια βγαλμένα απο ταινιες του Αγγελοπουλου,στα μερη αυτα εκεινος ο σηκηνοθετης,ως προφητης,απο τοτε εψαχνε χωρια- κουφάρια για Πρωταγωνιστες των ταινιων του!!
    Τωρα θα αντίπει καποιος,εξω εχει μια λιακάδα και θα παγώσει η Κοζανη;σε μια παγωνενη πολη…μια μερα ηλιολουστη …κανει την παγωνιά πιο κροσταλλωμενη!!
    Μεχρι το 2030, χρονια Οροσημο πληρους Ουδετεροτητος δεν θα μεινει Ουδέν!!
    Τωρα,τι σημαινει γαλάρια και στέρφα στο κοπαδι,μη ρωτάτε κανεναν Μπαμπινιώτη,θα τον πιάσει ιδρώτας αγνωσίας,ρωτηστε κανενα Τσομπάνο απ το Βόιο..
    Η Ελλαδα της αναπτυξης,της ποιοτητας ζωης,της αλκα μηχανης στη τεταρτη βιομηχανικη επανασταση,οπως διατεινεται ο μητσοτακης!!
    Σιγα βρε επαναστατες ,σιγα βρε Καπεταναιοι της πισίνας…
    Σιγα μη σταξει η ουρά της ουδετερης Κοζανης,εδω βυθιστηκε ολοκληρη η Πόλη,η ουρα της θα βρομίσει το νερο….που λεει και το παραπανω γνωμικο!!!

  2. Πληθος ουδέτερο σε μια ουδετερη πολη το 2030!!Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Της ατμομηχανης στηΝ τεταρτη βιομηχανικη επανασταση!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.