Ανακοίνωση του ΟΑΠΝ για την Κοζανίτικη Αποκριά 2022 και την απαγόρευση των εκδηλώσεων



Σύμφωνα με το ΦΕΚ B’ 766/18.02.2022, στο οποίο δημοσιεύθηκε η απόφαση με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, απαγορεύεται η διενέργεια αποκριάτικων παρελάσεων και αντίστοιχων υπαίθριων δημόσιων ψυχαγωγικών εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης μερίμνησε για τον αποκριάτικο στολισμό της πόλης και σχεδίασε ένα πρόγραμμα δράσεων (παιδικές εκδηλώσεις, θεατρικά, προβολές φωτογραφιών και έκθεση φωτογραφίας, παρουσίαση CD, παρουσίαση Νουντά), και προβολής οπτικοακουστικού υλικού από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και ηλεκτρονικά site, το οποίο θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των μέτρων προστασίας που προβλέπει το εν λόγω ΦΕΚ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση του ΟΑΠΝ για την Κοζανίτικη Αποκριά 2022 και την απαγόρευση των εκδηλώσεων

  1. Η Μητσοτάκης Α.Ε. βάζει τους πολίτες σε μέτρα, γιατί δεν θέλει να βελτιώσει το ΕΣΥ το οποίο κατέστρεψε και συνεχίζει να το καταστρέφει.
    Οι πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν ανάλογα στις εκλογές. Η μη προσέλευση στις κάλπες δεν είναι λύση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.