Παντρεύεστε σύντομα; 4 συμβουλές για να πάνε όλα καλά



Πολλοί άντρες και γυναίκες ονειρεύονται τον γάμο τους ως μια μαγική, ιερή στιγμή όπου όλα θα είναι τέλεια και γαλήνια. Το πανέμορφο μέρος και o ιδανικός καιρός πάντα υπάρχουν σαν φόντο στην φανταστική εικόνα τού να βλέπουν το έτερόν τους ήμισυ να τους πλησιάζει ή να ανταλλάσσουν βέρες. 

Πολλές φορές, όμως, στη πραγματικότητα οι γάμοι χαρακτηρίζονται από μήνες άγχους και έντασης για το ζευγάρι και τις οικογένειές τους, ενώ πολλά ευτράπελα και ατυχίες είναι πιθανό να συμβούν την ημέρα της τελετής. 

Για να ανήκει ο δικός σας γάμος στις εξαιρέσεις και να κυλήσουν όλα ομαλά, στο άρθρο αυτό θα βρείτε 4 πράγματα με τα οποία θα επωφεληθείτε αν μεριμνήσετε από νωρίς. 

  • Τα ρούχα

Τόσο στην εκκλησία όσο και στο γλέντι μετά την τελετή, η νύφη και ο γαμπρός κλέβουν τα βλέμματα. Για αυτό, άλλωστε, είναι σημαντικό να έχετε διαλέξει ρούχα στα οποία νιώθετε άνετα και όμορφα. Το κακό είναι ότι είναι πολύ εύκολο κάτι να συμβεί και να λερωθούν, ειδικά στο γλέντι, όπου υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό. Για αυτό καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο σύνολο ή τουλάχιστον ένα επιπλέον πουκάμισο ή παντελόνι, για να αντικαταστήσετε αυτό που λερώθηκε.

Για τις γυναίκες, θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην ξεχάσουν να φέρουν και τα κοσμήματα που ταιριάζουν με το κάθε σύνολο. Τα μοναδικά νυφικά κοσμήματα από το MiNiMiS μπορούν να “ανεβάσουν” όλες τις εμφανίσεις, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να ταιριάζουν τα αξεσουάρ με το στυλ της κάθε εμφάνισης. Διαφορετικά μπορείτε να δημιουργήσετε δύο πιθανά σύνολα για το γαμήλιο γλέντι γύρω από τα κοσμήματα που έχετε διαλέξει. 

  • Τα δώρα

Πέρα από όλες τις ετοιμασίες για την μία μέρα του γάμου, θα πρέπει να αναλογιστείτε τι θα γίνει και την επόμενη. Τα δώρα θα έχουν κατακλύσει το σαλόνι σας και για να τα ανοίξετε και να βρείτε την θέση τους μέσα στο σπίτι θα πρέπει να είναι πράγματα που σας αρέσουν και τα χρειάζεστε. Για να βοηθήσετε, λοιπόν, εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας μπορείτε να τους ενημερώσετε για τα καταστήματα από τα οποία θα θέλατε να σας πάρουν δώρο. Τα πανέμορφα είδη σπιτιού από το kostaboda.gr σίγουρα θα θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε κατευθείαν. Καλό θα ήταν να τσεκάρετε ότι τα καταστήματα που επιλέξατε έχουν φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα, για να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο τους καλεσμένους σας. 

 

  • Η μουσική 

Είτε έχετε ζωντανή μουσική είτε όχι, ενημερωθείτε για τα τραγούδια που θα ακουστούν στο γλέντι. Μπορείτε, φυσικά, να ζητήσετε και εσείς κάποια που θα θέλατε οπωσδήποτε να παιχτούν εκείνη την ημέρα. Ακόμα και αν έχετε ορχήστρα, δεν πειράζει να έχετε ένα στικάκι ή ένα CD με τραγούδια που ταιριάζουν στην περίσταση, σε περίπτωση που κάτι συμβεί.

  • Το τετράδιο

Για να οργανώσετε τον τέλειο γάμο, είναι σημαντικό να ξέρετε όλες τις επιλογές σας και να διαλέξετε συνετά το καλύτερο για εσάς. Για να το καταφέρετε αυτό, ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος είναι να σημειώνετε τα πάντα σε ένα τετράδιο. Σε αυτό το τετράδιο, μπορείτε να καταγράφετε από φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αισθητική και το στυλ του γάμου που ονειρεύεστε μέχρι λίστες με θετικά και αρνητικά για τα πιθανά κέντρα για το γλέντι. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.