Νοσοκομείο Κοζάνης: Ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία σε βαθμό Διευθύντριας Αναισθησιολογίας η κα. Μιμήτου Ιωάννα



Ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία σε βαθμό Διευθύντριας Αναισθησιολογίας η κα Μιμήτου Ιωάννα καταλαμβάνοντας μία από τις τρεις (3) θέσεις αναισθησιολόγων που προκηρύχθηκαν το Φθινόπωρο του 2021.

Η κα Μιμήτου υπηρετούσε στο Νοσοκομείο μας ως Επιμελήτρια Β΄ τα τελευταία χρόνια και στη ΜΕΘ από την έναρξη λειτουργίας της και γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της θέσης που αναλαμβάνει, ιδιαίτερα τώρα εξαιτίας της πανδημίας.

Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, καλή δύναμη και καλή τύχη.

Από τη Διοίκηση

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νοσοκομείο Κοζάνης: Ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία σε βαθμό Διευθύντριας Αναισθησιολογίας η κα. Μιμήτου Ιωάννα

  1. Συγχαρητήρια!!!στελιος κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Συγχαρητηρια στην Ιατρό και για την δικαίωση των κοπων της,κόποι και σπουδές και διαβασμα δεκαδων χρόνων!
    Φτασαμε στη σημερινη κατασταση,να αποτελεί κοσμοιστορικό γεγονος η πρόσληψη Αναισθησιολογου ή αλλης ειδικοτητας σε Νοσοκομείο της Ελλαδος,του 2022!
    Μια προσληψη Ιατρου και μεχρι το βραδυ θα γινει γνωστη σ ολη την Χώρα,μαλλον θα αποτελεσει πρωτο θέμα στα σημερινά κανάλια,πανελλαδικης εμβελειας!
    Ισως να βγει και ο πρωθυπουργος σε σημερινο του διαγγελμα να αναγγελει την Πρόσληψη!!
    Λες και βρισκόμαστε στην εποχη του ’50, τοτε που ο Ορεστης Μακρης διορίστηκε στην Λεστινίτσα,ως αγροτικος Ιατρος( απο την γνωστη ταινια),μιας και μεχρι την ημερα εκεινη,χρέη ιατρου,εκτελούσε η Μαμή του χωριου!!
    2022!!! Και οι γιατροι,οι επιστημονες,οι ανθρωποι που φαγαν τις ζωες τους στα θρανια….να ζητιανευουν τον Διορισμο τους…
    2022!!!! Και ενα νεκρο ΕΣΥ διπλα σε χιλιαδες νεκρους απ την πανδημια!!
    Που υπαρχει μεγαλυτερη απονεκρωση;στο ΕΣΥ ή στους νεκρούς;
    Τι σχεση εχετε αριστοι της δεξιας με το δημόσιο συμφερον;
    Πως βρισκετε χρηματα και διοριζετε αργοσχολα γκολντεν μπόυς και αφήνετε στα αζήτητα,στα ράφια τα αραχνιασμενα της Ανεργίας,ανθρωπους που σπουδασαν,πονεσαν ,κόπιασαν και αυτοί και οι γονείς των;Πώς κλεβετε την αξιοπρεπεια των επιστημονων μας και των γονιων τους,χωρις ιχνος ντροπης χαραγμενο στο χορτατο προσωπο σας;
    Ολες τις πλατειες της Ελλαδος,ολων των πολεων,πλατειών που ειναι στεκια ανέργων παιδιων που εκαναν το ΧΡΕΟΣ των,να ονομασθούν απο πλατείες Κλαυθμώνος σε πλατείες γκολντεν μπόυς!!!
    Σε ποιά καντονια της Ελβετίας,του Καποδίστρια, κατοικοεδρεύετε αναλγητοι της Δεξιας;
    Εχετε παθει…Γεωργαντά..υποφερετε απο το Συνδρομο των Λιβανών που μαγεύονται απο Εποποιίες Δουκάκειες!!
    Γεωργανταδες,λιβανοι,Δουκαδες της δεξιας που…που γεννήθηκαν προ αιώνων…ειναι η εκφραση και ο Λόγος της Δεξιας ολου του κοσμου και της Ελλαδος!
    Μια δεξιά που ντροπιάζει και πληγωνει τη γνωση,τη μαθηση,την Επιστημη,τις στρατιες ανεργων Επιστημόνων,καρφωμενη στην Εμμονή και στη Βουλιμία,τα Τίμια Δώρα που προσφέρετε στον Ιδιωτικό τομεα,στραγγαλίζοντας το ΕΣΥ …..με το ΔΕΣΠΟΤΙΚΌ ΕΓΩ ΣΑΣ.
    Και στο νοσοκομειο του Βολου,της ιδιαιτερης πατριδος μου,εψαχνε μεχρι προχθες ο καλος μας γιατρος,ο κ. Χαυτουρας να βρει Ιατρο με ειδικοτητα Πνευμονολόγου..
    Αλήθεια,αυτά τα γκολντεν μπόυς,τί σπούδασαν στη ζωή τους;
    Μηπως ξενυχτούσαν διαβάζοντας με τους- τις Ιατρούς μαζι;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.