Η απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τα σχολεία σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια),  καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ  την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα γίνει στις 20:00.  

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

8 σχόλια στο άρθρο “Η απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τα σχολεία σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου

  1. Μπράβο σας κύριε Δήμαρχε για την άμεση αντίδραση που είχατε.
    Αυτήν την στιγμή που ήδη έχουμε παραλάβει τα παιδιά για να τα πάμε στο σχολείο.
    Δεν πάνε όλα τα παιδιά σχολείο ΜΟΝΟ από την πόλη της Κοζάνης έρχονται και από άλλες περιοχές ή τα πάμε σε άλλες περιοχές για σχολεία.

  2. Ο άνθρωπος δεν παίζεται…. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ καλά που δεν χάλασες τον ύπνο σου για να μας το πεις νωρίτερα..

  3. Λυπάμαι πάρα πολύ κύριε Μαλουτα πίστευα ότι στηρίζεται και εργάζεστε για το καλό του κοινωνικού συνόλου . Σκεφτηκατε όλο το χειμώνα τα παιδεία της περιφέρεια σας παρά μόνο τι θα πει η κυρία Κεραμεως την οποία υπηρετείτε με μεγάλο πάθος.

  4. Τα σχολεια. Ξεκινησαν κανονικά. Γιατι λετε 9 .15. Εχασαν το λεωφορειο. Τα παιδια μου και ετρεχα να τα παω εγω. Επιτελους εχει καταντηση αιδια Ενημέρωση. Πιο. νωρις και να ισχύει.

  5. Μαλουτα πιο νωρις η Ενημέρωση. Και να ισχύει. Γιατι. Μαλον δεν ξερεις οτι τα σχολεια ξεκινησαν κανονικα και τα παιδια του χωριου πηραν απουσιες και εχασαν το λεωφορειο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.