Στήριγμα η Μπιλμπάο, κερδίζει «σβηστά» ο Απόλλων Λεμεσού



Δεν θα έχουμε ματς από τη Super League σήμερα, καθώς αναβλήθηκε το Ατρόμητος – ΟΦΗ, λόγω μεγάλου αριθμού κρουσμάτων στη γηπεδούχο ομάδα. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Ισπανία ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Εσπανιόλ, ενώ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι αυτή στην Ιταλία μεταξύ της Σαλερνιτάνα και της Σπέτσια.

Ο οδηγός για το ασιατικό χάντικαπ που πρέπει να διαβάσεις

  1. Άρης – Ολυμπιακός (17:00)

Για την Basket League, πολλά τα προβλήματα για τον Άρη, το μεγαλύτερο είναι η φυγή για την Αμερική του 1ου του σκόρερ (16,9π. μ.ό.) και ριμπάουντερ (10,1ρ. μ.ό.), Κέλι. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από σημαντική νίκη ψυχολογίας, αλλά και για τη βαθμολογία της Euroleague, κόντρα στην Μπασκόνια, ακολουθεί ντέρμπι με την Εφές. Ανάρρωσε από covid ο Λαρεντζάκης κι επιστρέφει, όχι και ο Έισι. 

➥ Δεν τίθεται θέμα για το ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη, ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να φορτσάρει, το διπλό συνδυάζεται με το Under 161,5 για να πάρουμε απόδοση 1.95.

  1. Μπιλμπάο – Εσπανιόλ (22:00)

Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το ματς της ημέρας στη La Liga. Η Μπιλμπάο, μετά την Μπαρτσελόνα, απέκλεισε μεσοβδόμαδα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο. Ανοιχτός ο δρόμος για το τρόπαιο, αυτό δεν σημαίνει πως αδιαφορεί για το πρωτάθλημα. Σε κακό μομέντουμ η Εσπανιόλ, προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ενώ είναι αναγκασμένη να παίξει απόψε χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο της σκόρερ, Ραούλ ντε Τομάς. 

➥ Με την ψυχολογία στα… ύψη η Μπιλμπάο μπορεί να επιβληθεί της Εσπανιόλ, που είναι άλλη ομάδα χωρίς τον Ντε Τομάς. Οριακό το 1.70 του άσου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.