Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου – Όλες οι ανακοινώσεις



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, λόγω του παγετού. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει στις 20:00. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας θα ξεκινήσει μία διδακτική ώρα αργότερα, ήτοι στις 9:05 το πρωί.

Αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 , με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστές λόγω των καιρικών φαινομένων.

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου  2022 θα παραμείνουν κλειστές, ενώ στη Δημοτική Ενότητα Σερβίων θα λειτουργήσουν από τις 10:00 λόγω παγετού. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού αύριο Τετάρτη 2/2 θα ξεκινήσουν στις 9 πμ.

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για να μη δημιουργηθεί κίνδυνος στη μεταφορά των μαθητών, αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές.

Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που σημειώνονται στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, κλειστά θα είναι την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (και ο παιδικός σταθμός) του Δήμου Πρεσπών δεν θα λειτουργήσουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.