Η απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για την λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια),  καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, λόγω του παγετού. 

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ  την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει στις 20:00.  

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 

8 σχόλια στο άρθρο “Η απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για την λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

    1. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν ο κ. Μαλουτας έχει προσπαθήσει να μπει έστω και λίγο στην θέση μας . Λόγω της πανδημίας έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα ολη την διάρκεια της ημέρας . Δηλαδή εκτός από τον κοβιτ που περάσαμε πολύ συμμαθητές αλλά κι εγώ επίσης πρέπει να περάσουμε και πνευμονία .
      Βγείτε λίγο από το ζεστό γραφείο ή σπίτι σας και ελάτε να δείτε λίγο και εμάς τους υπόλοιπους . Είστε Δήμαρχος της πόλης πιστεύω ότι πάνω απο όλα έπρεπε να βάλετε την υγεία των συμπολιτών σας . Συγχαρητήρια πραγματικά απογοήτευση !

    1. Εκτός από τον κοβιτ τώρα θα περάσουμε και πνευμονία . Πραγματικά αν δεν νοιάζεστε για την υγεία των συμπολιτών σας γιατί βάλατε για δήμαρχος ? Πραγματικά απογοητεύομαι ! Βγείτε λίγο από το ζεστό σπίτι και γραφείο σας και ελάτε σε μια σχολική τάξη καθόλη την διάρκεια των μαθημάτων , ίσως τότε να πάρετε και σωστές αποφάσεις κ. Μαλουτα. Πραγματικά σκέτη απογοήτευση!

  1. Μαμά…..Δεν ξέρω τι σκέφτονται όλοι τους που θα πάνε τα παιδιά με τέτοιο ΚΡΥΟ και με ανοιχτά τα παράθυρα στα ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

  2. Ανικανότητα ακόμα και σε αυτό.
    Παρεμπιπτόντως η πασοκτσου θα φάει και τους κίονες του δημαρχείου.

  3. Μα ειναι δυνατον με αυτο την κρυο, να ειναι ανοιχτα τα σχολεια;
    Ο Δημαρχος εκλεγεται απο τον λαο, για να υπηρετει τον λαό και οχι την Κεραμέως!
    Ουτε τον λαο υπηρετει,ουτε την απλη λογικη,ουδετερη στάση κραταει σαν την ουδετερη κοζανη του 2030!!
    Για παραμυθια και πρασινα αλογα και ουδετερες πολεις, πρωτοι ειστε παραμυθαδες,για να παρετε μια αποφαση λογω καιρου….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.