Οι ανακοινώσεις για τα σχολεία στους Δήμους Βοΐου, Γρεβενών, Φλώρινας και Αμυνταίου



Αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 , με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστές λόγω των καιρικών φαινομένων.

Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που σημειώνονται στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, κλειστά θα είναι την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.