9 συλλήψεις σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις εννέα (9) ατόμων, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις.

 Αναλυτικότερα:

  • τις απογευματινές ώρες της 24-01-2022 στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης. 
  • τις απογευματινές ώρες της 24-01-2022 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνελήφθησαν -2- ημεδαποί, ένας 24χρονος άνδρας και μία 26χρονη γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και -1- ζυγαριά ακριβείας. 
  • τις βραδινές ώρες της 24-01-2022 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • τις απογευματινές ώρες της 25-01-2022 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθησαν -4- ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 25 ετών, διότι σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε, καθώς και σε έρευνα στην οικία του ενός εκ των τεσσάρων ημεδαπών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης.
  • τις βραδινές ώρες της 25-01-2022 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.