Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων στη Δυτική Μακεδονία για την λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 10:00, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, λόγω του παγετού. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα γίνει στις 19:15. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού, των προβλημάτων από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του covid 19 και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών έπειτα από την υπ. Αριθμ. 1258/23-1-2022 απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν δύο ώρες αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας. Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 θα λειτουργήσουν από τις 10:00 λόγω παγετού. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών αύριο Τετάρτη 26/1/2022 όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βελβεντού θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10 π.μ.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, στις 10:00 π.μ. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, όπως και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 στις 10 το πρωί.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της μη ολοκλήρωσης του δευτεροβάθμιου ελέγχου των κτηρίων.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί.

Μια ώρα αργότερα θα ξεκινάνε τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, από την Τρίτη 25 Ιανουαρίου μέχρι και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, λόγω παγετού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων στη Δυτική Μακεδονία για την λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.