Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2022:

17.409 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 98 νέοι θάνατοι και 653 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

3 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Σε ψηλό βουνο,σε ριζιμιόΣτέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Με τους τεμπεληδες της εύφορης κοιλάδας,της επιτελικης αχρηστιας μεχρι τωρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ απο καυσονες,πανδημιες και χιόνια,μηπως θελει αλλαγη η ΟΜΑΔΑ σου η άχρηστη ακατάλληλε μισοτάκη;
    Η Αττικη οδος εργο του Ιδιωτικου τομεα….
    Αν δεν υπηρχε ο στρατος να την ανοίξει,θα ηταν εγκλωβισμενοι οι ανθρωποι μεχρι το πασχα…ο ιδιωτικος τομεας μονο για εισπραξη των διοδίων,χωρις συντηρηση,χωρις φροντιδα του εργου τους!
    μητσοτακη,μην ξαναβγεις και συ και ο κλόουν γεωργιαδης να μιλήσετε στη Βουλη για τον ιδιωτικο τομεα γιατι θα γελανε γελωτοποιοι και οι πετρες,ανθρωπακια φθηνα,αξιολύπητα,μοχθηρά,άφιλα,υπουλα μας τα ζαλίσατε τα…τα…α…σωθηκά μας δυο χρονια με επενδυσεις του ιδιωτικού τομεα κομπάρσοι γ κατηγοριας θεατρου τσαντηρ μπερντε..
    Τρεχουν τα φανταρακια μεσα στα χιονια ,κρουστάλλωσαν τα χερια τους τα τιμημενα για να ξεχιονιζουν σκάβοντας το χιονι τις Ατιμες εταιρειες του ιδιωτικου τομεα,θα σας εστελνα πουθενα τωρα,αλλα σεβομαι την γιορτη που ειναι σημερα…για τα διοδια με τον ΓΡΗΓΟΡΗ και τον Σταματη πονάτε μόνον και οχι για τους ανθρωπους !!
    Και ο αλλος ο φθηνος,ο μουλωχτος ο παπα- Τούλης ο στρατοδικης Οθωναίος ξερνουσε φωτια και μισος και εστησε την Δούρου στα εξι μετρα στου Γουδή για κατι τραγικο που συνεβη μεσα σε δευτερολεπτα,ο κοιμησμενος περιφερειαρχης που πριν 4 ημερες νυσταγμενα και νωθρά και τεμπέλικα,σαν να μασουσε δάφνες Πυθίας σε τρίποδα ειπε” ο κρατικος μηχανισμος ειναι πανετοιμος” αποκοιμηθηκε και επεσε απ τον τριποδα!!
    Βρε απροσδιοριστε ,μονο οταν βλεπεις την Δούρου ξυπνας απο τον ληθαργο σου μεσα στις χρυσες λεκανες του μπανιου σου;
    Να σας βρασω μητσοτακηδες,γεωργιαδηδες αρλεκινοι,παπα- Θανασηδες,παπα- Τούληδες και παπα- Χαλκιαδες προεδροι της Αττικης οδου,του Ιδιωτικου τομεα!!
    Ο ιδιωτικος τομεας εν δρασει…
    Ο στρατος ανοιγει τους δρομους και αγανακτισμενοι που τους κοπηκε το ρευμα και δεν εχουν νερο στα σπιτια του,βγαινουν στις τατιανες των τηλεσκουπιδιων να μεσολαβησουν για αποκαταταση των πολλαπλών βλαβών!!
    Ευτυχως δε ζουν σημερα ο Αριστοφανης,ο Τσιφορος,ο Σακελλαριος να γραψουν για τα καραγκιοζλικια σας,θα έσκαγαν απο τα γέλια,πριν εγκλωβιστουν στη Αττικη οδο…
    Ευτυχως ανελαβε ο στρατος και θα κανουν πασχα οι κρουσταλλωμενοι ανθρωποι στα σπιτια τους..
    Με σενα γουρλη που μπλεξαμε,βλεπω τα ραφαλ να εγκλωβιζονται στα σύννεφα ,στα ουράνια,εκει ομως δεν υπαρχει ιδωτικος τομεας,ειναι άλλου Παπα Ευαγγελιο..
    “… σε ψηλο βουνο,σε ριζιμιό καθεται αετος…. βρεγμενος,χιονισμενος και παρακαλει και παρακαλει και παρακαλει τον ηλιο ν ανατειλλει να λιώσουνε τα χιονια και τα κρούσταλλα και τα κρούσταλλα απ τα νυχοποδαρα του…”
    Οθωναιος= προεδρος του στρστοδικειου που δικασε τους εξι!
    Γουδη και οχι Γουδι,αν και ο Ε Βενιζελος χρησιμοποιουσε τη λεξη Γουδι στο άρθρο του ” όχι εις το Γουδί” αρθρο που γραφτηκε στην Εφ Εστια στις 7/6/1930!!!!
    Η εκτελεση των εξι εγινε το 1922 στο κτημα του Γουδη,καποιου πλούσιου γαιοκτημονα…
    Σημερα το 2022 ομως η τιμωρια εξαντλείται στην αναληψη πολιτικων ευθυνων…βαριά ποινη,οσο βαρια ειναι τα σίδερα!!
    Ζητω η Αττικη οδος!
    Ζητω οι χαλκιαδες
    Ζητω ο ιδιωτικος τομεας!
    Ζητω επιτελικοι της αχρηστιας,ζήτω και στα αζήτητα των πολιτικων γελωτοποιων σε λιγο!
    Ζητω η ετοιμοτητα!
    Ζητω οι ειδικοι που συνεδριαζουν ολημερις και οι πανδημιες και οι καυσωνες καιτα χιονια μας επνιξαν!!
    Ζητω τα ραφάλ!!

    Ζ

  2. Παραιτηθείτε όλοι οι Επαίτες της αξιοπρέπειας.ΣΤΕΛΙΟΣ Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Κρούσματα ειστε εσεις που καταντησατε την Ελλαδα τριτοκοσμικη χωρα!
    Ποια Ουγκαντα;ποια Μπουτσουάνα;
    Μπροστα στο Μπαχαλο των αχρηστων που μας κυβερνανε,τα παραπανω κρατη φαντάζουν Μπαχαμες και Ελβετικά καντούνια με εξάστερα ξενοδοχεια!
    Ντροπη σας γιναμε βούκινο στον κοσμο ολο!
    Που να έκλεινε η Οδος Κοζανη- Ιωαννινων,θα εγκλωβιζονταν οι μετακινουμενοι εως Δευτερας Παρουσιας!
    Ντροπη σας,ντροπη σας!!
    Εκλεισε ενας δρομος της Αθηνας,εγινε χαλασμος Κυρίου,παγωσαν νοικοκυρια και νοσοκομεια και βγαινετε τωρα τα δυο καημένα και πορφυρογενητα ποντικια( μητσοτακης,καραμανλης ο Παλίμπαις), βγαινετε ολες οι επιτελικες φιγουρες του θεατρου του παραλογου,τωρα που βουλιαζει η χώρα,βγαινετε και ζητατε συγνωμη και συγνωμη και μοιραζετε χρηματα για να δέσετε το φιλοτιμο των Ελληνων και να μην καταφύγουν σε δικαστήρια η καλυτερα σε λαικά δικαστηρια του Εμφυλίου,αγριεψατε τον κοσμο,προκαλειτε τάσεις πολιτικης αναγούλας και αηδίας!
    Βγαινετε σαν τα σαλιγκαρια,σαν τους κρητικούς κοχλιους,σαν βρεγμενα γατιά και γονατιστοι και ως Μωραί παρθενες εκλιπαρειτε το Έλεος του Λαού!!
    Συγνωμη αθυρματακια της πολιτικης ζηταμε οταν παταμε το ποδι του συνεπιβατη μας στο λεωφορειο και οχι οταν μισοπαραχώνουμε τους ανθρωπους δίπλα στον ακινητο και αμίλητο Φρουρό του Αγνωστου Στρατιώτου!!!
    Ντροπη σας!!
    Ποιος τριτος κοσμος;
    Επτακοσμικη χωρα καταντησατε την Ελλαδα με επτα πληγες στην καρδια και στην ψυχη της!!
    Και εσυ ρημαδα τηλεοραση βούλωστο,σταματα να μας προβαλλεις στην τηλεοραση προτυπα που ξεφτιλιζουν την Πολιτικη και προτυπα που πληγωνουν τον Χριστό,αντίστοιχα!!
    Μαθε στους Έλληνες να μελετουν τον Καποδιστρια,τον Τρικούπη για τόνωση του φρονήματος ολων των Ελληνων,βαλε στο προγραμμα σου Υμνους της αγνης Εκλησιας,Υμνους που δυναμώνουν την Πιστη των Ελληνων ,σταματα να προβαλλεις εμετικες μορφες,αποδω κι αποκει!!
    Η Ελλαδα δεν εχει μόνο σκουπίδια και μαύρο προσωπο που απεργαζονται το κακο και την δυστυχια,εχει αξίες και καθαρο πρόσωπο,αξιες που μας κρατανε ακομα ζωντανους…
    Τηλεοραση εχεις δυναμη μεγαλη,σταματα ε π ι τ ε λ ο υ ς να μας δειχνεις λειτουργους και Λειτουργους που ζητιανευουν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και επιζητούν τον ΟΊΚΤΟ!!
    Σώπα σε ,μια μερα μονο να ηρεμήσουμε,να αναπνεύσουμε,μια μερα μονο να αισθανθούμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ,αλλιως γκρεμοτσακισου και συ με τα σκουπίδια που μας χορταίνεις….
    Και σεις Μεγαλες Πολιτικες Μορφες που φύγατε,ευτυχως δεν εχετε εκει που ειστε τηλεοραση να κλαιτε μερα- νυχτα!!
    Και Συ Θεε μου,Εσυ που βλεπεις τα Παντα “μάκρυνε” αφ’ ημων τας ανομιας…..των……ξερεις ΕΣΥ!!!!!
    ” καθόσον απέχουσιν ανατολαί από δυσμών,εμάκρυνεν αφ’ ημών τας ανομίας ημών…. ”
    Ψαλμος ρβ’ ή 102…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.