Η ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 25 Ιανουαρίου



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια),  καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 10:00, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω του παγετού. 

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 

7 σχόλια στο άρθρο “Η ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

  1. Δήμαρχε, μην τα κλείνεις τα σχολεία γιατί θα πάμε σε τηλεκπαίδευση την οποία δεν θέλει κανείς. Η εναρξη των μαθηματων αργότερα ειναι η καλύτερη λύση.

  2. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ – 12 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ 10 ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

  3. Είστε άχρηστοι. Είμαι μαθητής της 2ας λυκειου. Εσείς μια χαρά κάθεστε στις καρέκλες σας ζεστά ζεστά εμείς πρέπει να πάμε σχολείο στους – 10 βαθμούς που μας επιβάλλουν να έχουμε και ορθάνοιχτα τα παράθυρα λόγω covid. Επίσης δε σκέφτεται κάνεις τα παιδιά από τα χωριά που θα είναι αναγκασμένα να περιμένουν τα αστικά μέσα στο κρύο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑ!!!!

  4. Ο κύριος Δήμαρχος μήπως πρέπει να βγάλει και την ανάλογη ανακοίνωση και για τα εσπερινά σχολεία γιατί η έρχονται μαθητές από μακριά και έχει παγωνιά στο δρόμο; Σας παρακαλώ να το δείτε κύριε δήμαρχε και οι υπεύθυνοι του τομέα……..

  5. Ο κύριος Δήμαρχος να βγάλει και την ανάλογη ανακοίνωση και για τα εσπερινά σχολεία γιατί έχει παγωνιά στο δρόμο είμαστε και εμείς μαθητές όπως και δημοτες του Δήμου ο δήμαρχος αν δεν ξέρει ότι έχει

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.