Χαμός στον αέρα της εκπομπής του Παπαδάκη: «Αλητήριε, ντροπή σου, είσαι αισχρός»



Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Πατήσια.

Ο δικηγόρος του ιερέα Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπαδάκη, αναφερόμενος σε καταγγελίες πρώην συνεργάτιδας του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, εξοργισμένος, είπε στον δικηγόρο: «Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι;».

Δείτε το βίντεο:

Από το protothema.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χαμός στον αέρα της εκπομπής του Παπαδάκη: «Αλητήριε, ντροπή σου, είσαι αισχρός»

  1. Πρωτοπαπαδακη,δε δικαζεσαι σαν τον αλλον στου Γουδη,αλλα απο το 1976 δικαζεις χασκογελώντας στην τηλεοραση τον λαό και τις εξουσίες ολες,εκτος απο τις δεξιες!
    Ευχομαι να εχεις δικαιο και να εχει αδικο ο δικηγορος και ο εντολεας του δικηγορου,για τον οποιο ακουγονται σημεια και τερατα!
    Αν δεν ερχοταν η Σεμινα Διγενη να αγορσσει τσιγαρα απ το περιπτερο που δούλευες,δε θα σε γνώριζε ούτε ο περιπτερας του διπλανου περιπτερου που δουλευες!
    Οποιος πηδαει πολλα κανάλια,ερτ ενα,ερτ δυο,υενεδ,αντενα στο τελος;
    Το μονο που κανετε καθε μερα ειναι να χαχανιζετε και να λιβανιζετε τους πετσοταίζοντας ΕΣΑΣ,γεμισε η τηλεοραση με εισαγγελατους και σκ..Τιάνες…
    Πρωτοπαπαδακης,υπουργος που καταδικσστηκε με άλλους πέντε στου Γουδη,1922!!
    Μακαρι να εχεις δικιο!
    Μια του ψευτη,δυο του ψευτη,46 χρονια του ψευτη,ε!ε!δεν παει άλλο!
    Γινατε ολοι δικαστες και πώς θα δικάσουν οι Δικαστές;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.