Δυτική Μακεδονία: Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων για τη λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 10:00, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, λόγω του παγετού. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 στις ΔΕ Λιβαδερού & Καμβουνίων, θα παραμείνουν κλειστές ενώ στη ΔΕ Σερβίων θα λειτουργήσουν από τις 10:00 λόγω ισχυρού παγετού.


Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή , αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας.


Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών τα σχολεία του Βελβεντού αύριο Δευτέρα 24/1/2022 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10 π.μ.


Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.


Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, κλειστές θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως επίσης οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός) και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19.


Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, λόγω εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.


Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας, καθώς και τα ΚΔΑΠμΕΑ και ΚΔΑΠ Φλαμπούρου, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της μη ολοκλήρωσης του δευτεροβάθμιου ελέγχου των κτηρίων.


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου Σκλήθρου καθώς και του νηπιαγωγείου Σκλήθρου λόγω τη μη ολοκλήρωσης του δευτεροβάθμιου ελέγχου των κτιρίων. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

4 σχόλια στο άρθρο “Δυτική Μακεδονία: Δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων για τη λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

  1. Κατι νοσηρό στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Στην αθηνα θα,θα χιονισει και επικρατει απο σημερα πανικος,φοβος,τρομος,τοσο τρομοκρατημενοι δεν ησαν οι αθηναιοι,ουτε την ημερα που μπηκαν οι γερμανοι στην πολη τους!
    Πανικος,προετοιμασιες,ανακοινωσεις λες και ερχεται αυριο το τελος του κοσμου!
    Δυο μερες κλειστα τα σχολεια πριν ακομα αρχισει το χιονι!
    Είδες η αθήνα;
    Εδω οι αιρετοι που υπηρξαν μαθητες πριν 40,50 χρονια αγρον ηγορασαν,στον κοσμο τους!
    Αιρετοι της Δυτικης Μακεδονιας,οταν εσεις πηγαινατε στο σχολειο,ειχε παγωνια εξω και κρυο μεσα στο σπιτι,μεσα στο σπιτι εκεινα τα χρονια υπηρχε μια ξυλοσομπα με τον καπνό να χορευει αποδω κι αποκει αναλογα με τα κέφια των αερηδων και με τα παραθυρα και την πορτα ανοιχτα και η παγωνια απ εξω εμπαινε όλη μεσα!!
    Εεεεε. Αιρετοι,είστε 50 χρονια πισω….
    Ειναι δυνατον με – 5,-6,-7 αύριο θερμοκρασια,με μια πανδημια που θερίζει,με χιλιαδες κρουσματα και εκατονταδες νεκρους καθε μερα,να μην κλεινετε τα σχολεια;
    Σας πηρε ο πονος για την προκοπη των παιδιων;
    Σας πηρε ο πονος μήπως χαθουν δυο δράμια μαθησης σε δυο μέρες;
    Βλέπετε τα παντα γύρω σας και μεσα στις υπηρεσίες σας,ολα δουλευουν σαν ελβετικά ρολόγια,καμια ωρα δε χάνεται πουθενα,σας πηρε ο πονος ξαφνικα για τα σχολεία…σιγα μη στάξει η ουρά του γαιδαρου,θα κλεισουν τα σχολεια δυο μερες και θα χασει ο Αρίνταγας βελόνι..
    Να είχατε γεννηθει στη Μύκονο,να σας δικαιολογησω….εκει βλεπουν χιόνι μόνο στην τηλεόραση!
    Κατι περίεργο,κατι νοσηρό,κατι σάπιο υπαρχει στο βασίλειο της Κο Ζανιμαρκίας…
    Μηπως δε θέλετε να δείξετε σε κάποιους των αθηνών πως είστε καλα και υπάκουα παιδια,αν και είστε όλοι 50 plus;
    Άλλαξαν οι εποχες,μεινατε στα παιδικα σας χρονια,πριν 50 χρονια και μείνατε σ εκείνα τα χρόνια και το αποδεικνύετε καθημερινα!
    Μη φοβάστε,δε θα σας μαλώσει η κορη κεραμέως,τωρα εχει συσκεψη με την επιτροπη και σχεδιαζουν την έξοδο απο την πανδημια,αλλα απ τον πολυ σχεδιασμο ,εχουμε καθημερινα εκατόμβες νεκρων!
    Ψηλά το κεφαλι τοπικοι αρχοντες,μην κλαιτε και μη λυπάστε για τα σχολεια,τους μαθητες και τους δασκαλους των,να κλαιτε και να λυπαστε που βραδιαζει με μια νυχτα κρουσταλλωμενη και μια αυριανή ημερα με σταλακτίτες στα κεραμίδια των σχολείων!!
    ” μην κλαις και μη λυπασαι που βραδιαζει….”

  2. Ας πάνε αυτοί με – 12 και ανοιχτά παράθυρα… Είναι δυνατόν;;; Ελπίζω να το σκεφτούν καλύτερα για την Τρίτη. Τα έκλεισε η Αθήνα και η Πτολεμαΐδα και εμείς θα πάμε για 3 ώρες…

  3. Θελετε αυριο ειδικα, να εφαρμοσετε τα πρωτοκολλα για την πανδημια ή νοιάζεστε για τα δικα σας….πρωτόκολλα;
    Μηπως θελετε και ανοιχτα παραθυρα στα σχολεια,για να μπαίνει μέσα η ζέστη η πολλή απ τα γραφεία σας,που μέσα κυκλοφοραστε με καλοκαιρινα μπλουζάκια;

  4. Λάζο αύριο μην ξεχάσεις να αφήσεις ανοικτά τα παράθυρα στο δημαρχείο ….ζεστουλα θα’χει….Ξυπνα….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.