Με την ανεβασμένη Τότεναμ και τη «μοιρασιά» στο Μιλάνο



Η Τότεναμ «ψάχνει» εκδίκηση για τον αποκλεισμό από την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μετά το έπος στο Λέστερ. Στην Ιταλία, η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους σε ένα ισορροπημένο ζευγάρι.

Μάθε τα πάντα για τη sporting bet!

  1. Τσέλσι – Τότεναμ (18:30)

Ο αγώνας της ημέρας είναι στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Τότεναμ σε λονδρέζικο ντέρμπι. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν χάσει την επαφή τους με την κορυφή (βρίσκονται στο -13 από τη Μάντσεστερ Σίτι) και μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταία επτά αναμετρήσεις τους (1-5-1).

Ο Αντόνιε Κόντε έχει αλλάξει την αγωνιστικότητα και την ψυχολογία της Τότεναμ, που προέρχεται από επικό διπλό στην έδρα της Λέστερ (2-3), ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 με δύο γκολ του Μπέργχβαϊν στο 90’+6′ και 90’+7′ αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας και την προβληματική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

➥ Το διπλό είναι ελκυστικό σε απόδοση 4.95.

  1. Μίλαν – Γιουβέντους (21:45)

Οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί… Φέτος, η Μίλαν είναι αυτή που διεκδικεί ύστερα από χρόνια το Πρωτάθλημα και η Γιουβέντους εκείνη που πασχίζει να μπει στην τετράδα για το Champions League.

Βέβαια, οι «Ροσονέρι» αρχίζουν και πάλι να χάνουν «λάδια», καθώς βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Οδυνηρή η τελευταία αναμέτρηση και ήττα με 2-1 από τη Σπέτσια στο «Σαν Σίρο», δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 90’+6′. Η «Γηραιά Κυρία» είναι 5η και «τρέχει» το καλύτερο αήττητο σερί της σεζόν στο Καμπιονάτο (6-2-0).

➥ Είναι ένα ντέρμπι σήμα-κατατεθέν της Serie A και αρχίζει από την ισοπαλία, που τη συναντούμε σε απόδοση 3.40.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.