Ήλιος με δόντια στην Κοζάνη – Αρνητικές θερμοκρασίες και παγίδες στους δρόμους – Δείτε φωτογραφίες



Τρίτη κατά σειρά ημέρα η Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 από την κακοκαιρία «Ελπίς» που έπληξε ολόκληρη τη χώρα.

Αρνητικές θερμοκρασίες και ολικός παγετός ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στη Δυτική Μακεδονία που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Παρόλο το σύντομο της χιονόπτωσης που σημειώθηκε στην πόλη της Κοζάνης, οι αρνητικές θερμοκρασίες πάγωσαν τα ανήλια σημεία της πόλης με αποτέλεσμα να αποτελούν “παγίδες” για οδηγούς και πεζούς.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε όσους μετακινούνται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, τόσο στο εσωτερικό της όσο και στους δρόμους εκτός πόλης, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετακίνησης.

Ο μηχανισμός των φορέων ήταν άμεσος και η ρίψη αλατιού με τα εκχιονιστικά ήταν σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ήλιος με δόντια στην Κοζάνη – Αρνητικές θερμοκρασίες και παγίδες στους δρόμους – Δείτε φωτογραφίες

  1. Οταν δακρύζουν οι Εκκλησιές.Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ελλαδα,Ελλαδα…
    Ελλαδα η χωρα που……..το μονο που αλλαζει ειναι ο Καιρός…
    ” ολα τριγυρω,στον κοσμο όλο αλλάζουνε και όλα στην Ελλάδα τα ίδια μένουν,εκτος απ τον Καιρό!
    Ελλαδα που κρατας κλειστα τα σχολεια στην Αθηνα με δυο σταλαξιές χιονι και αφήνεις ανοιχτά τα σχολεια με….ηλιο με δοντια,με πλην επτα βαθμους στην Κοζανη!!
    Ελλαδα που δυο χρονια τωρα εφαρμοζεις τα πρωτόκολλα και η πανδημια σε πήρε απο κατω..
    Ελλαδα που σε μερες πολικού ψύχους δε χρησιμοποιείς την τηλεκπαίδευση,αλλα αυτοι που αποφασιζουν” συσκεφτονται” σε ζεστα γραφεία με τηλεθερμανση!!
    Ελλαδα της τηλεκπαιδευσης,της τηλεθερμανσης,της τηλειατρικης,της τηλεφωνιας,της σκέτης Υποκρισιας..
    Ελλαδα της τηλεπολιτικης,της τηλευλογίας- διαβολογίας….
    Ελλαδα του τηλεκινητου…που ζέχνει απ τα κρυφα ολων των Λειτουργών..
    Ελλαδα που σε βουλιάζουν στον βούρκο και μονον οταν χιονιζει κρυβεται η σαπίλα…ευτυχως γιατι στην Ελλαδα μονον ο Καιρος αλλαζει και ρίχνοντας χιονι,σκεπαζει λάθη,πάθη,σφάλματα ,αμαρτίες ολων των Λειτουργών- Υποκριτών….
    Ελλαδα σε αγριέψαμε,σε διαβολέψαμε..
    Ευτυχως καποιες μερες χιονιζει και βλεπουμε μιαν Ασπρη Μέρα!
    Ελλαδα που ευλογεις τα ραφάλ και τα εκχιονιστικα και ξεχασες να Ευλογείς τον Ανθρωπο…τον διαφθείρεις..πολιτικα,κοινωνικα και Πνευματικα…πολύ Πνευματικα..
    Μια υπενθύμηση Χριστε μας,οταν ξαναλθεις στον κοσμο,το φραγγελιο σου- μαστγιο σου,που αφησες πανω στους παγκους των Εμπορων που βρισκονταν στο εσωτερικο του Ναου,το πήραμε αποκει,το φεραμε στην Ελλαδα,σε καποιον ναρθηκα καποιας πληγωμενης και δακρυσμενης Εκκλησιάς βρισκεται,δε γνωριζω που ακριβώς ΕΣΥ ομως γνωριζεις,Θεός Εισαι όλα τα γνωριζεις….
    Φραγγέλιο που θα πονάει τώρα πιο πολύ….με τοσα που άκουσε και είδε 1988 χρόνια..απο τοτε που εφυγες για το μακρυνο ΣΟΥ,Ουράνιο Ταξίδι ΣΟΥ…

  2. Οταν δακρύζουν οι Εκκλησιές.Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Υπενθύμιιιση!
    Οταν υπενθυμιζεις κατι στον Θεό ειναι λαθος και ορθογραφικό!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.