Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 21/1 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2022:

20.507 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 108 νέοι θάνατοι και 679 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

3 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 21/1 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Μα είναι δυνατόν;Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Γεια σου Ελλαδα ψωροελλαδα!!
    Σαββατο και η ωρα 6.30!!
    Ολη η χωρα σχεδον στους -6 βαθμους και στην εκπομπη του ψωροαυτια η ψωροΠαγώνει είπε” το Πασχα θα σουβλισουμε αρνι”
    Η χωρα καιγεται απ την πανδημια και την παγωνη-ά και η Παγώνει δροσίζεται γυρίζοντας απο τωρα τον οβελια!!
    Επικινδυνος ο κορωνοιος μιας και σκοτωνει τα δυο τελευταια χρονια,πόσο επικινδυνος ο γκεμπελισκος ψωροαυτιας σχεδον 30 χρονια στην τηλεοραση;
    Απ την ωρα που βγηκε η Νεα Δημαγωγια αρχιζει τις εκπομπες του με χαρουμενα παιδικα τραγουδακια,οσο κυβερνουσε το Πασοκ και ο Συριζα ξεκινουσε τις εκπομπες με τα αχ!βαχ! Του Καζαντζιδη και μουσικη της ταινίας ” Ψυχώ” και με το καλημε….χωρις το ρα…άρχιζε” αυξηση στο νερό,αυξηση στο ηλεκτρικο,αυξηση στο πετρελαιο,αυξηση στα νοίκια,αυξηση στη δόση δανείου,μειωση συνταξεων και οι παππουδες που ξυπνουσαν απο τις 5 για να τον δουν με τις αυξησεις που ελεγε ο Μπόρμαναυτιάς πάρτους κάτω πριν πάρουν τα πρωινά χαπια και της πίεσης μαζι!!
    Δεν κανει κρυο στην Ελλαδα,κρύο δεν εκανε ποτέ..μ αυτο το τραγουδι ξεκινησε σημερα την εκπομπή του,ειναι δυνατον με θερμοκρασίες Σιβηρικές να ξεκινας με το παραπανω εύθυμο τραγουδάκι;
    Καιγεται ο κοσμος και παγώνει ο κοσμος και αυτη την εβδομαδα με το πολικό κρυο πολλοί ανθρωποι θα ζεσταίνονται με τις παγωμενες ανασες και ο προπαγανδιστης,το γεννημα της Λένι Ριφενσταλ(ο Θρίαμβος της θέλησης- 1935),εδειχνε στην τηλεόραση τα υπερόπλα ραφαλ να ΣΧΊΖΟΥΝ τους ελληνικούς αιθέρες,την ωρα που συνανθρωποι μαςεργαζόμενοι οικογενειαρχες με δυο- τρια παιδια ,ανεργοι οικογενειαρχες με δυο- τρια παιδια με τα ΠΑΙΔΙΑ τους μαζί,τωρα που η θερμοκρασια Παγωνει,ΣΧΊΖΟΥΝ τα χερια τους,τριβοντάς…για να ζεσταθούν!
    Ο βοριάς που τ αρνάκια- ανθρώπους παγώνει!!
    Και το καλοριφερ του ΣΚΑΙ που καιει νυχθημερον με πετσοταισμενα χρήματα που ζεσταίνει τον αυτια και την Παγώνει!!
    Μα τοση υποκρισία…
    Απ την μερια μας μιλανε για κορωνοιους,για κρουσματα ,θανατους και στην ιδια πρόταση φερνουν στο τραπεζι την γιορτη του Πασχα και πώς θα την γιορτασουν τρώγοντας και πίνοντας με βυζαντινά φαγοπότια…..
    Σωήριον ετος 2022, επι αυτοκράτορος Κερί-άκου Α’ του Καυσοελλαδίτη!!

  2. Μα είναι δυνατόν;Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    108 νεκροι απο κορωνοιο χθες παρολο που ηλθαν τα ραφαλ!!
    Περιεργα πραγματα!
    Δυο χρονια τωρα,γελοιοι προετοιαζονται και εχουμε 100 νεκρους καθε μερα και συγκρινετε αυτες τις καθημερινες εκατομβες με τραγικο γεγονος στο Ματι,γεγονος που συνεβη αστραπιαία!!
    Θελω διαλογο επειγόντως τωρα απο καποιον υποστηριχτη του μητσοτακη,τώρα,τώρα που η υποκρισια και η ψευτιά τρυπησε εβδομο ουρανό,θελω απαντηση ΤΩΡΑ

  3. Μα είναι δυνατόν;Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    108 νεκροι απο κορωνοιο χθες παρολο που ηλθαν τα ραφαλ!!
    Περιεργα πραγματα!
    Δυο χρονια τωρα,γελοιοι προετοιαζονται και εχουμε 100 νεκρους καθε μερα και συγκρινετε αυτες τις καθημερινες εκατομβες με τραγικο γεγονος στο Ματι,γεγονος που συνεβη αστραπιαία!!
    Θελω διαλογο επειγόντως τωρα απο καποιον υποστηριχτη του μητσοτακη,τώρα,τώρα που η υποκρισια και η ψευτιά τρυπησε εβδομο ουρανό,θελω απαντηση ΤΩΡΑ!
    ( εχθρός δεν ειναι ο σημερινός τουρκος,εχθρός ειναι ο κορωνοιός και μαλιστα ο αορατος και πιο επικινδυνος ο κορωνο- γιός!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.