Κοζάνη: Σώθηκε 16χρονος με την συνδρομή συνταξιούχου αναισθησιολόγου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο



Συνταξιούχος αναισθησιολόγος συνέδραμε σε επείγον χειρουργείο ενός 16χρονου εφήβου, που η κατάστασή του ήταν σοβαρή και θα έπρεπε άμεσα να γίνει επέμβαση.

Η ανάγκη να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά ένας 16χρονος στο Νοσοκομείο Κοζάνης, κινητοποίησε εθελοντικά τον συνταξιούχο αναισθησιολόγο και Δημοτικό Σύμβουλο Κοζάνης, Αθανάσιο Δερμιτζάκη, που μπήκε στο 3ωρο χειρουργείο που αποδείχθηκε σωτήριο για την ζωή του εφήβου.

Η πρόσληψη αναισθησιολόγων αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη, με την έλλειψη της συγκεκριμένης ειδικότητας να αποτελεί πάγιο αίτημα, σε μια περίοδο που η πανδημία δημιουργεί ασφυκτική πίεση στο Νοσοκομείο Κοζάνης, που αν και μειώνονται οι εισαγωγές υπάρχουν περιστατικά που θα υπάρξει ανάγκη διασωλήνωσης εκτός ΜΕΘ, καθώς και έκτακτα χειρουργεία.

Από το ertnews.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Σώθηκε 16χρονος με την συνδρομή συνταξιούχου αναισθησιολόγου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο

  1. Εκεί φτάσαμε
    Σε λίγο θα φέρνουμε και ξεματιαστρες, αφου δεν θα βρίσκουμε γιατρό.
    Εντομεταξύ ο Μπογιατζηδης και ο Γκανατσιος την ανακοίνωση την έκαναν όλο καμάρι: αποφασίστηκε η επέκταση του Μαματσειου.
    Σαν δεν ντρέπονται λίγο.
    Πόσο πια πρεπει να εξαθλιωσουν και να απαξιώνουν το απόλυτο αγαθό!
    Αγανακτώ και φοβάμαι.

  2. Ελεούσα Λεζπουριδου

    - Edit

    Απαντήστε

    Μια φορά βοήθησε και το κάνατε μέγα θέμα. Τι έχετε να πείτε για όλους εμάς τους αναισθησιολογοι εν ενέργεια που παλεύουμε μήνες τώρα να σώσουμε τόσους, φτάνοντας να κάνουμε 20 εφημερίες κάθε μήνα χωρίς καν να μας ευχαρίστησε. Που δουλεύουμε χωρίς ρεπό, χωρίς άδειες,. Και μεταξύ μας να είναι καλά ο συνάδελφος αλλά γιατί τώρα και όχι πριν, γιατί σε αυτό το περιστατικό και όχι σε τόσα άλλα που στέλνονται στην Φλώρινα, στο Μποδοσακειο καιοπυ αλλού σαν επείγοντα;!!!!!!!

    1. Ο θεός να μας φυλάει!!! Μπλέξαμε!!!!Πας με πιτζάμες και φεύγεις με κουστούμι…..Τα νοσοκομεία.τα.κατσντησαν σαν τά μούτρα τους..οι Γιατροί και το προσωπικό κάνουν ότι μπορούν….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.