2η Συνάντηση «φίλων» της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Δυτικής Μακεδονίας με πρωτοβουλία του Γιώργου Κασαπίδη

Η δεύτερη συνάντηση «φίλων» της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2022, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση, η ομάδα εργασίας παρουσίασε τους στόχους της και τέθηκαν οι προτεραιότητες για τις ενέργειες που θα αναλάβει, με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου μας.

Στην προσπάθεια αυτή της ομάδας εργασίας συνεισφέρουν και καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διεπιστημονικές συλλογικότητες που ασχολούνται με τη μελέτη των παραδοσιακών υλικών και τεχνικών δόμησης.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, πάντα με αμείωτο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, υποστηρίζει ενεργά τις δράσεις της ομάδας, συμμετέχοντας ανελλιπώς σε όλες τις συναντήσεις της.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “2η Συνάντηση «φίλων» της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Δυτικής Μακεδονίας με πρωτοβουλία του Γιώργου Κασαπίδη

  1. Γιατί “φίλων” και οχι φίλων,σε εισαγωγικά να μην κρυώνουν!
    Ευτυχώς υπαρχει η παραδοσιακή αρχιτεκτονική κληρονομιά και γίνονται οι συναντήσεις έτσι απλά ,παραδοσιακά ,να’χαμε να λεγαμε,χωρίς οικονομικά οφέλη;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.