Κόπα Άφρικα: Η Αίγυπτος και 2 ειδικά στοιχήματα



Τρεις επιλογές για στοίχημα από το Κόπα Αφρικα σε αποδόσεις από 1.87 έως 2.78!

Πρόγραμμα με τρία παιχνίδια στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Χωρίς ισοπαλία η διοργάνωση μετά από έξι αγώνες (έξι νίκες για τα φαβορί), πέντε από αυτούς έληξαν με σκορ 1-0.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Αλγερία – Σιέρρα Λεόνε

Σημαντικά βήματα προόδου έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Αλγερία που παίζει το πιο… ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην Αφρικανική Ήπειρο. Ομάδα με κυνισμό, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος αφορμή να την κοντράρει σήμερα κόντρα στη Σιέρα Λεόνε. Μια χώρα φτωχή, με μια Εθνική ομάδα που στερείται ποιότητας. Βέβαια ούτε στο 1.10 του άσου μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα, σε πρεμιέρα διοργάνωσης.

Πιθανές εναλλακτικές στις ειδικές αγορές το να ανοίξει το σκορ έως το 28:00 σε απόδοση 1.87 στη Novibet ή το over 6,5 κόρνερ για την Αλγερία στο 1.73.

Νιγηρία – Αίγυπτος

Σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Πολυνίκη του θεσμού Αίγυπτο και μια από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις της Αφρικανικής Ηπείρου Νιγηρίας. Με καλύτερες προϋποθέσεις μπαίνει στο τουρνουά η πρώτη, που έχει διαθέσιμο τον σταρ της Σαλάχ και τον έμπειρο Κεϊρόζ στον πάγκο. Αντίθετα είναι τραυματίας ο φορ Οσχιμέν στους Νιγηριανούς, που θα έχουν τον γηγενή Εγκουαβονέν στον πάγκο καθώς η συμφωνία με τον Πεσέιρο θα ενεργοποιηθεί μετά το τουρνουά.

To διπλό στο 2.78 της Stoiximan.gr μπαίνει στις επιλογές μας.

Σουδάν – Γουινέα Μπισσάου

Δίχως βαριά φανέλα και μεγάλα αστέρια αμφότερες. Με τη Γουινέα Μπισάου να κερδίζει όμως το στοιχηματικό κλικ, καθώς δείχνει να βρίσκεται σε καλή καμπή στην ιστορία της. 

Σταθερότητα στον πάγκο, με τον Καντέ να συμπληρώνει πενταετία και τρίτη συνεχόμενη παρουσία στα τελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα διαθέτει ένα ρόστερ από το οποίο μπορεί να λείπει ο μεγάλος σταρ, αλλά αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει το ξεπέταγμα προς την Ευρώπη και διαθέτουν πλούσιες παραστάσεις. Θα βλέπαμε πιο ζεστά το ενδεχόμενο νίκης της αν δεν είχαν προκύψει ορισμένα κρούσματα στο εσωτερικό της, αλλά ακόμη και έτσι το 2.40 μοιάζει μεγαλούτσικο, απέναντι σε ένα Σουδάν που βρίσκεται σε φάση ανανέωσης με ένα ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ.

Το Σουδάν δεν φημίζεται για την αμυντική του λειτουργία, στο πρόσφατο Αραβικό Κύπελλο Εθνών δέχτηκε 10 γκολ σε τρία ματς. Το over 3,5 σουτ στο τέρμα για τη Γουινέα Μπισάου είναι ένα line που μπορεί να καλυφθεί. Πληρώνει 2.07 στη Fonbet.

BetMarket Επιλογές

10/1 – 15:00 – Αλγερία – Σιέρρα Λεόνε: Γκολ έως το 27:00@ 1,87

10/1 – 18:00 – Νιγηρία-Αίγυπτος    2  @ 2.78

10/1 – 21:00 –  Σουδάν-Γουινέα Μπισάου    Γουινέα Μπισάου over 3,5 σουτ στο τέρμα @ 2.07

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.