Ασφάλεια αυτοκινήτου με όφελος έως 40% για την Κοζάνη!



Το ξέρατε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας, απλά κάνοντας μια online έρευνα αγοράς και σύγκριση τιμών, στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες;

Το Kozanilife.gr, σε συνεργασία με την πλατφόρμα για online ασφάλεια αυτοκινήτου Asfaleies24.gr, σας παρουσιάζει πως μπορείτε να έχετε όφελος έως και 40% στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου και πως μπορείτε να ασφαλιστείτε άμεσα, μέσα σε μόλις 1 λεπτό online, από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας!

Τι σου προσφέρει η πλατφόρμα του Asfaleies24.gr

Η πλατφόρμα του Asfaleies24.gr σου προσφέρει άμεση και γρήγορη σύγκριση τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής, σε περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες.

Εσείς απλά εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία και αμέσως βλέπετε στην οθόνη σας τις τελικές τιμές που θα κληθείτε να πληρώσετε, για να εκδώσετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία.

Οι τιμές διαφοροποιούνται τόσο ανά εταιρεία όσο και ανά καλύψεις που θα προσθέσετε ή θα αφαιρέσετε.

Η φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάει με τη βασική ασφάλιση που περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις – δηλαδή την αστική ευθύνη του οδηγού και του οχήματος.

Πάνω σε αυτό το βασικό συμβόλαιο, μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις για να το διαμορφώσετε στα μέτρα σας, όπως μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια για κάθε περίσταση, κ.α.

Στην πλατφόρμα του Asfaleies24.gr μπορείτε με ένα κλικ να δείτε τιμές για κάθε επιλογή που κάνετε και φυσικά να συγκρίνετε τις τιμές, ανάμεσα σε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες.

Πως θα κερδίσεις έως και 40% στα ασφάλιστρά σου

Το όφελος μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας του Asfaleies24.gr μπορείτε να φτάσει ακόμα και το 40% σε σχέση με έναν παραδοσιακό τρόπο ασφάλισης.,

Αυτό επιτυγχάνεται τόσο μέσα από τη σύγκριση τιμών των εταιρειών, όπου βλέπετε αμερόληπτα τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και επιλέγετε αυτή που σας συμφέρει, όσο και λόγω καλύτερης τιμής ειδικά στα ετήσια πακέτα ασφάλισης, που φτάνει ακόμα και το 40% σε σχέση με μια μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλιση.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Επισκέπτεστε το Asfaleies24.gr, επιλέγετε την κατηγορία ασφάλισης που σας ενδιαφέρει – π.χ. ασφάλεια αυτοκινήτου – και έπειτα μεταφέρεστε στην ασφαλή φόρμα προσφοράς.

Εκεί εισάγετε κάποια απαραίτητα δεδομένα για την έκδοση της προσφοράς, όπως τα προσωπικά σας στοιχεία, τα στοιχεία του προς ασφάλιση οχήματος (κυβικά ,μοντέλο, έτος 1ης άδειας κυκλοφορίας, κ.α.) και όταν είστε έτοιμος, η πλατφόρμα μέσα σε 1 λεπτό θα σας επιστρέψει τις τιμές και τις προσφορές περισσότερων από 25 ασφαλιστικών εταιρειών!

Σας προτείνουμε να βλέπετε τις τιμές για τα ετήσια συμβόλαια καθώς έτσι από την μια εξοικονομείτε έως και 40% στην τελική τιμή και από την άλλη έχετε τη δυνατότητα για έως και 12 άτοκες δόσεις.

Δηλαδή στην ουσία κερδίζετε από την ετήσια τιμή ενώ ταυτόχρονα πληρώνετε μήνα μήνα με την κάρτα σας το ποσό της ασφάλισης!

Τι υπηρεσίες θα βρείτε στο Asfaleies24.gr

Το Asfaleies24.gr, πέρα από μια διαρκώς αυξανόμενη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής, προσφέρει επίσης online σύγκριση τιμών για ασφάλεια σκάφους καθώς και κατοικίας.

Ιδιαίτερα η ασφάλεια σπιτιού είναι μια πολύ δημοφιλής κατηγορία ασφάλισης, που ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες εκμεταλλεύονται με σκοπό να ασφαλίσουν την περιουσία τους, με ελάχιστο κόστος που ξεκινάει από μόλις 0,81€ / τ.μ. / έτος.

Σκεφθείτε να πληρώνετε μόλις 81€ για μια οικία 100 τ.μ. και σε μια φυσική καταστροφή, από αυτές που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συχνά, να υπάρχουν ζημιές ή καταστροφές στην οικία σας.

Η ασφαλιστική εταιρεία θα σας αποζημιώσει άμεσα, στη συμφωνημένη αξία!

Επισκεφθείτε το Asfaleies24.gr και βρείτε πως μπορείτε να ασφαλιστείτε και εσείς οικονομικά για την πόλη της Κοζάνης και όχι μόνο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.