Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος» στον Δήμαρχο Σερβίων και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους



Τιμή των μαθητών και αθλητών προς τον καθηγητή και προπονητή τους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, για την ενίσχυση του συλλόγου μας και την προμήθεια βιβλίων του καθηγητή και προπονητή τους, επίτιμου προέδρου του συλλόγου μας, κ. Ιωάννη Κ. Δημητριάδη.

Είναι μια πράξη τιμής και έκφρασης αγάπης προς τον καθηγητή – προπονητή τους, η οποία στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα και αναδεικνύει την πολυδιάστατη προσφορά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όταν οι Τοπικοί Άρχοντες της δίνουν όλο το πραγματικό νόημα και περιεχόμενο.

Παράλληλα, είναι μια πράξη πολιτισμού, πολιτιστικής ευαισθησίας και αναγνώρισης της πνευματικής εργασίας, για την ιστορική γνώση και μνήμη, ως παρακαταθήκης για τις επόμενες γενιές, ενισχυτικής της συλλογικής συνείδησης και έκφρασης.

Τα Σέρβια και όλες οι Κοινότητες του Δήμου Σερβίων θα έχουν στις βιβλιοθήκες τους το ιστορικό – λαογραφικό βιβλίο του κ. Ιωάννη Δημητριάδη με τίτλο « ΕΦΕΣΟΣ – ΚΙΡΚΙΝΤΖΕΣ – ΣΤΟΥΠΙ – ΝΕΑ ΕΦΕΣΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ».

Ευχόμαστε στη Δημοτική Αρχή των Σερβίων και σε όλους τους Δημότες υγεία, ευτυχία και επίτευξη των στόχων τους.

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος                                       Η Γραμματέας
Δέσποινα Αβρουδιάδου                 Αθηνά Χαριτίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.