Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε ιερέα εκκλησίας του Βοΐου για μη τήρηση των μέτρων – Συμμορφωμένοι πολίτες και επιχειρήσεις της Κοζάνης στα υγειονομικά μέτρα



Πρόστιμο επιβλήθηκε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου σε ιερέα στην περιοχή του Βοΐου Κοζάνης, για τη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας που διενεργήθηκε σε Iερό Nαό στο Βόιο Κοζάνης, εντός του ναού βρέθηκε πολίτης ο οποίος  δεν έφερε είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, είτε το αντίστοιχο τεστ rapid / PCR, με αποτέλεσμα να επιβληθεί το πρόστιμο των 1.500 ευρώ στον ιερέα για τη μη τήρηση των κανόνων, καθώς και το πρόστιμο των 300 ευρώ στον πολίτη.

Οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται σε όλα τα καταστήματα της Π.Ε. Κοζάνης, όπου στο μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι φαίνεται να είναι καθόλα τυπικοί σε ότι ορίζει ο νόμος για τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Από την άλλη πλευρά, πρόστιμα έχουν επιβληθεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις πολιτών για τη μη χρήση μάσκας.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

20 σχόλια στο άρθρο “Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε ιερέα εκκλησίας του Βοΐου για μη τήρηση των μέτρων – Συμμορφωμένοι πολίτες και επιχειρήσεις της Κοζάνης στα υγειονομικά μέτρα

  1. -Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα η εξουσία αξιοποιεί κάθε είδους, ύφους και ήθους ρουφιάνους και τιμωρεί τον πιστό λαό και τους «αμφισβητίες παπάδες».
    -Oι τόποι λατρείας σε έσχατη περιφρόνηση.
    Ουδέποτε και από κανένα δεν πολεμήθηκε ανηλεώς το πλήρωμα των πιστών.

    -H πλήρης απαξίωση του ελληνικού κράτους και ο πλήρης εξευτελισμός κάθε έννοιας έννομης τάξης σημειώθηκαν στην καρδιά της Ελλάδας με τον ερχομό του νέου χρόνου 2022, από ανεξέλεγκτους χιλιάδες Πακιστανούς στο Σύνταγμα.

  2. Πρόστιμο σε Ιερέα;
    Τουλάχιστον ο Ιερέας θα πληρώσει το πρόστιμο!
    Ο άλλος πόσο πρόστιμο πρέπει να πληρώσει μπροστά στον Χριστό,ο άλλος που υποβιβάζει γυναίκες και παιδιά και ρεζιλεύει την Κοζάνη διεθνώς;
    Πιο βίαιος και απ τη βίαια απολιγνιτιποίηση!
    Έρμη Κοζάνη που σε ρίχνουν στα σκοτάδια…βιάζονται να σε ξεκάνουν,αυτοί και το Καμπαναριό θα γκρεμίσουν..

  3. ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…….. ΤΙ;;;;;;;;;;; ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….

  4. Οι βουλευτές της Ν.Δούλας στην Κοζάνη δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν, δεν ακούνε ;;
    Γιά τη δόξα και το χρήμα πουλάτε και την ψυχή σας στο θαμώνα της Bildeberg !
    ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ !!

    1. Ντροπή σας γιατί δεν τα βάζετε ούτε με τον ιερέα ούτε με τον πιστό αλλά με τον ίδιο το Χριστό και δεν το έχετε καταλάβει ούτε λέτε να το καταλάβετε….πνευματικα ‘τυφλοί’, εκβιαστες και προδότες!

  5. Πολύ καλά τον έκαναν.Ο καθένας,είτε παπάς είναι,είτε καφετζής,είτε ταξιτζής και ο καθένας μας χωριστά πρέπει να προσέχουμε.Χάσαμε πολλούς και πρέπει να συμμορφωθούμε επιτέλους.Αντε με τον κάθε @@@@.

      1. Και ποιός σου είπε ρε αστροπελέκι ,πως υποστηρίζω το λάθος των Πακιστανών;Ας τους ξέσκιζαν και αυτούς στα προστίματα.Μαθαμε τώρα.Κάνει ένας μιά παρανομία και προσπαθούμε να τον καλύψουμε με μιά άλλη μεγαλύτερη.Γιατί είναι παπάς.Αναρωτήσου πόσους έχουν πάρει στο λαιμό τους.

  6. Άκου ανθρωπάκο

    - Edit

    Απαντήστε

    Οικογένεια
    Πατρίδα
    Θρησκεία
    Τι δεν καταλαβαίνεις?????
    Για να αφανίσεις τους Έλληνες πρέπει να καταστρέψεις αυτά τα τρία. Και το θλιβερό είναι ότι γίνεται με την συναίνεση μας .
    Επανάσταση αλλιώς χαθήκαμε!!!!!!!!

    1. Ντροπή σας γιατί δεν τα βάζετε ούτε με τον ιερέα ούτε με τον πιστό αλλά με τον ίδιο το Χριστό και δεν το έχετε καταλάβει ούτε λέτε να το καταλάβετε….πνευματικα ‘τυφλοί’, εκβιαστες και προδότες!

    1. …………ο οποίος δεν έφερε είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, είτε το αντίστοιχο τεστ rapid / PCR,

      στα Super πάμε με rapid ;

      1. Στα σούπερ φιλάς τις κονσέρβες και το χέρι της ταμία;Πίνεις μαζί με άλλους απο το ίδιο μπουκάλι κοκακόλα;

  7. Αν δεν θέλεις να φιλήσεις το χέρι ιερωμένου, εσύ μην το φιλάς ή κάτσε έξω από την εκκλησία ή στο σπίτι σου. Πόσο μάλλον για να κοινωνήσεις που χρειάζεσαι και μια προεργασία πνευματική και σωματική. Οπότε ασχολήσου με κάτι άλλο και άσε τους πιστούς στην πίστη τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.