Το combo της Γιουνάιτεντ και το διπλό από την Ισπανία



Οι επιλογές είναι περιορισμένες στο κουπόνι του στοιχήματος για την τελευταία ημέρα του 2021, αλλά πάλι κάτι «βγήκε». Στροφή σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το ζωντανό stoiximan casino

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (19:30)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε σε καλή κατάσταση στο άνετο 3-1 επί της Μπέρνλι. Μαζεύει τη διαφορά της από την τετράδα, υπολείπεται και παιχνίδια, αν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις θα μπει σύντομα. Σημαντική η επιστροφή από τιμωρία του πολύτιμου Μπρούνο Φερνάντες. Και η Γουλβς είναι μία από τις ομάδες που προέρχεται από αναβολές των αγώνων της, πιο πρόσφατος στις 19/12 (0-0 με την Τσέλσι). Το θετικό είναι πως οι παίχτης της που νόσησαν επανέρχονται, το αρνητικό πως είναι τραυματίας ο καλός επιθετικός Χγουάνγκ.

 ➥ Η Μάντσεστερ έχει τον τρόπο να κερδίζει ομάδες τύπου Γουλβς εντός έδρας, ο άσος ανεβαίνει αν τον συνδυάσουμε  με το Over 1,5 και παίρνουμε την απόδοση του 1.95.

  1. Κάντιθ – Σεβίλλη (22:15)

Η Κάντιθ προσέφερε σημαντική βοήθεια στην αποψινή της αντίπαλο την προηγούμενη αγωνιστικό, κόβοντας δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. «Τρέχει» μίνι αήττητο σερί 1-2-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της στη μάχη που δίνει για παραμονή. Υπό δύσκολες συνθήκες έγινε η προετοιμασία της για το ματς, διψήφιος ο αριθμός παιχτών που έλειψαν από τις προπονήσεις, πριν τον αγώνα θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιους από αυτούς. Η Σεβίλλη πήρε και δεύτερο δώρο από τη Ρεάλ (ηττήθηκε από τη Χετάφε) κι έχει την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή. Και αυτή βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση με τη γηπεδούχο, εκτός τους αμφίβολους λείπει σίγουρα ο τιμωρημένος στόπερ Κουντέ. 

➥ Θα πρόκειται για… θαύμα αν η Κάντιθ κόψει βαθμούς σε δεύτερο κολλητό ματς στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Έχοντας βέβαια θολό το ρεπορτάζ από τις δύο ομάδες, το 1.92 του διπλού μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.