Ψάχνοντας μέσα στις απουσίες



Ο Covid συνεχίζει να χορεύει πάνω από την Ευρώπη και έτσι πριν από κάθε στοιχηματική επιλογή πρέπει να τσεκάρουμε τις αναβολές ή τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές αν το παιχνίδι γίνει τελικά.

Για παράδειγμα η Μπαρσελόνα πηγαίνει στη Μαγιόρκα χωρίς 15 ποδοσφαιριστές, χωρίς βέβαια να λείπουν και πάνω από μισή ντουζίνα προβλήματα στους νησιώτες. Aν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια από τις απουσίες θα ήταν εκείνη του Μπουσκέτς στα χαφ της Μπάρσα. Ο πιο έμπειρος και σημαντικός για τον ρυθμό ποδοσφαιριστής. Χωρίς αυτόν και με τις άλλες τόσες απουσίες να έρχονται ως… ενισχυντικό σκέψης, έχει λογική να κινηθεί κάποιος προς το 3.55 του άσου.

Στη Σεγούντα υπάρχει το Βαγιαδολίδ-Λεγανιές, όπου μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός πως το διπλό φτάνει στο 5+. Ο Ναφτί είναι καλός προπονητής και έχει αλλάξει την εικόνα της Λεγανιές. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ και θέλει στο β’ μισό να κάνει το δικό της σερί προς τις θέσεις της ανόδου. Σαφώς και η Βαγιαδολίδ είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες στην κατηγορία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη θεωρώ τόσο καλύτερη όσο την παρουσιάζουν οι αποδόσεις σήμερα, ενώ έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες λόγω covid. Ξεχωρίζει το διπλό στη Fonbet, που για άλλη μια φορά έχει την υψηλότερη απόδοση, φτάνοντας έως το 5.70!

Nα σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Προγνωστικά Κύπελλο Γαλλίας

Μοιάζει η κατάσταση και στη Γαλλία, πρόσφατο παράδειγμα η Μονακό που ανακοίνωσε αρκετά κρούσματα λίγο πριν από το σημερινό παιχνίδι με την Κεβιγί για το Κύπελλο.

Με τη δεύτερη ομάδα κατεβαίνει η Μπορντό, που έχει τα περισσότερα κρούσματα, για αυτό το διπλό της στην Μπρεστ ανέβηκε στο 10:00 και σιγά σιγά άρχισε να αποσύρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Δύο τα παιχνίδια που με απασχολούν στοιχηματικά από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Πρώτη σκέψη το Στρασβούργο. Στον προηγούμενο γύρο είχα κάνει αρκετά μεγάλη αναφορά στον Στεφάν και πόσο οι ομάδες του κυνηγάν τη διάκριση στο Κύπελλο. Πέρασε τότε από τη Βαλενσιέν και τώρα πηγαίνει στο Νότο και τη Μονπελιέ. Ο Νταλ Ογκλιό, προπονητής στη γηπεδούχο, είναι στο άλλο άκρο καθώς σπάνια οι ομάδες του προχωρούν στον θεσμό. Από μόνη της η προπονητική σύγκρουση βγάζει αξία στο διπλό, λόγω πιθανού ενδιαφέροντος. 

Θα ήμουν αρκετά ζεστός για το σημείο αν δεν εμφάνιζε κορονοϊό ο Στεφάν, κάτι που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει για το σημερινό παιχνίδι.

Δεύτερο που με απασχολεί το Μπαστιά-Κλερμόν. Μπορεί η γηπεδούχος παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία αλλά είναι εκείνη με την πιο βαριά φανέλα. Ο κόσμος είναι ζεστός για το σημερινό, καθώς θέλει να δει την ομάδα να επιστρέφει σε επιτυχίες. Η Κλερμόν πέτυχε μια ιστορική άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και ο μοναδικός φετινός στόχος είναι να εξασφαλίσει την παραμονή. Σήμερα στην Κορσική πήγε με σημαντικές απουσίες, όπως εκείνη του πρώτου σκόρερ Μπαγιό, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα του λόγω συμμετοχής στο Κόπα Αφρικα. Κοντά στις 3 μονάδες ο άσος.

Το παιχνίδι μου

Μονά

02/01 –17:00 Βαγιαδολίδ-Λεγανιές 2 (5.70) επί 5 μονάδες στη Fonbet

02/01 –17:00 Μπαστιά-Κλερμόν 1 (3.30) επί 7 μονάδες στη Bet365

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.