Ουρά πολιτών στον ΕΟΔΥ Κοζάνης για ένα rapid test – Αυξημένη κίνηση σε διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία



Ουρές πολιτών παρατηρήθηκαν και σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, παραμονή Πρωτοχρονιάς έξω από τον ΕΟΔΥ Κοζάνης. Δεκάδες κόσμου έσπευσαν από νωρίς το πρωί προκειμένου να κάνουν rapid test με αρκετούς από αυτούς να έχουν συμπτώματα ή να έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα της Κοζάνης από πολίτες που θέλησαν να κάνουν μοριακό έλεγχο υπό τον φόβο της μετάλλαξης Όμικρον αλλά και στα φαρμακεία της πόλης για rapid test πριν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ή την έξοδό τους.

 

 

Το ιατρικό προσωπικό των διαγνωστικών κέντρων ανέφερε στο KOZANILIFE.GR ότι πάνω από το 90% των πολιτών που διενεργεί μοριακό τεστ είναι θετικοί και αφορά εμβολιασμένους και μη.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ουρά πολιτών στον ΕΟΔΥ Κοζάνης για ένα rapid test – Αυξημένη κίνηση σε διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία

  1. Άκου ανθρωπάκο

    - Edit

    Απαντήστε

    Αφού είπε ο Κούλης ότι για να φας με τους οικείους σου πρέπει να κάνεις τεστ ασχέτως αν έχεις συμπτώματα η όχι. Αν σας πει πρέπει να πηδήξετε από το μπαλκόνι θα το κάνετε σίγουρα. Και ρωτάω εγώ προσωπική κρίση δεν έχετε???? Τι θέλω να πω , γιατί να πας να κάνεις τεστ να στηθεις στην ουρά για ώρες και να κάνεις ένα τέστ ενώ νιώθεις υγιέστατος????? Η το άλλο έχω δει άτομα να πεθαίνουν από πυρετό και να περιμένουν με της ώρες στον Εοδυ για ένα δωρεάν τέστ, βρε άνθρωπε του θεού πήγαινε σε ένα φαρμακείο δώσε ένα πενταευρο και κάντο στο λεπτό ,ήμαρτον αυτό με την γυφτια σας .

  2. Κ αντε στον ΕΟΔΥ, στη.ν κεντρική πλατεία τι παν κ μας στεινουν την πάταγκα, τέτοιες μέρες πας βόλτα τα παιδιά σου να ξεφύγεις, κ βλέπεις 100 άτομα ουρά που περιμένουν να δουν αν θα πεθάνουν, άμα θέλουν rapid test ας το κάνουν κάπου αλλού, αλλιώς ας δώσουν σε κάθε έναν που κάνει τεστ κ έναν γύρο δωρο στο carousel να βγάλουν κ κανένα μεροκάματο τα παιδια Χριστούγεννιατικα, καλή χρονιά αλλά με την μ**** που μας δέρνει δεν το βλέπω.

  3. Κ αντε στον ΕΟΔΥ, στη.ν κεντρική πλατεία τι παν κ μας στεινουν την πάταγκα, τέτοιες μέρες πας βόλτα τα παιδιά σου να ξεφύγεις, κ βλέπεις 100 άτομα ουρά που περιμένουν να δουν αν θα πεθάνουν, άμα θέλουν rapid test ας το κάνουν κάπου αλλού, αλλιώς ας δώσουν σε κάθε έναν που κάνει τεστ κ έναν γύρο δωρο στο carousel να βγάλουν κ κανένα μεροκάματο τα παιδια Χριστούγεννιατικα, καλή χρονιά αλλά με την μαλάκια που μας δέρνει δεν το βλέπω

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.