22χρονη μητέρα στο Μαμάτσειο με μυοκαρδίτιδα τρεις ημέρες μετά το εμβόλιο – Τι λέει ο δ/ντης της Καρδιολογικής Δ. Λαμπρόπουλος



Στην Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης νοσηλεύεται από τα Χριστούγεννα μια 22χρονη, μητέρα ενός παιδιού 4 ετών, η οποία, όπως ανέφερε στο Kozanimedia ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Χατζηανέστης, στις 22 Δεκεμβρίου είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου (Pfizer) κατά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, “η σύζυγός μου στην πρώτη δόση δεν είχε κανένα σύμπτωμα, αλλά μετά τη δεύτερη δόση και την επόμενη ημέρα του εμβολιασμού άρχισε να νιώθει ρίγος, πόνο στην πλάτη και δύσπνοια. Μεταβήκαμε στο Μαμάτσειο με τη διάγνωση να είναι μυοκαρδίτιδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής για την προσοχή και τη φροντίδα τους”.

Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Δημήτρη Λαμπρόπουλου, ο οποίος, τηρώντας το ιατρικό απόρρητο και χωρίς να αναφέρει ονόματα, σημείωσε πως “υπάρχει περιστατικό μυοκαρδίτιδας σε νέα γυναίκα, η οποία είχε κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε πως το περιστατικό συνδέεται με τον εμβολιασμό. Τηρώντας το σχετικό πρωτόκολλο, συμπληρώνουμε την κίτρινη κάρτα και την έχουμε ήδη αποστείλει σχετικά”.

Να σημειωθεί πως ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως η ασθενής θα λάβει εξιτήριο σήμερα ή αύριο, για την οικία της, σημειώνοντας πως μυοκαρδίτιδες μετά τον εμβολιασμό έχουν σπάνια παρατηρηθεί παγκοσμίως και καλώντας, για μια ακόμη φορά, τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Από το kozanimedia.gr

10 σχόλια στο άρθρο “22χρονη μητέρα στο Μαμάτσειο με μυοκαρδίτιδα τρεις ημέρες μετά το εμβόλιο – Τι λέει ο δ/ντης της Καρδιολογικής Δ. Λαμπρόπουλος

  1. Έρχεται το τέλος

    - Edit

    Απαντήστε

    Το ξέραμε το φωνάζουμε εδώ και καιρό . Σταματήστε το εν λόγω σκεύασμα. Για όνομα του θεού . Είναι πολλά τα παραδείγματα που αποδίδονται εσκεμμένα άλλου όμως. Αλήθεια σας λέω Υγειονομικός είμαι γίνεται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας Σταματήστε τα σας παρακαλώ και σε καμία περίπτωση στα παιδιά μας ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν το εύχομαι.Να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ο ιός υπάρχει και πεθαίνει κόσμος όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά και τα εμβόλια δεν εξυπηρετούν στην εξαλείψει του ιου . Ο θεός βοηθός. Αυτήν την κρίσιμη στιγμή θέλει απλή λογική. λέω την αλήθεια και με στοιχεία σταματήστε τα συγκεκριμένα εμβόλια !!!!!! Έρχονται τέρατα από εδώ και στο εξής.

    1. Den perimename esena na to fonakseis. Oi epistimones mas animerosan gia thn spaniotath sigkekrimenh parenergia edw kai mines. Enoite pws o koronoios prokalei miokarditida me megaliterh suxnothta apo ta emvolia opote enas logos parapano gia na emvoliastei kaneis. Kalitera na sou simvei me emvolio para na exeis na antimetopiseis koronoio kai miokarditida mazi.

  2. Και άλλοι πέθαναν απο το εμβόλιο αλλά δεν τα λένε. Κλείνετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας επειδή εμβολιαστηκατε. Πολλοί έχουν παρενέργειες και τους λένε να τα κρύψουν…Ούτε βοηθάει στην πανδημία… Όλα τα κρούσματα οφείλονται στους εμβολιασμενους… Ξυπνήστε επιτέλους!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.