Επίσκεψη της Παρασκευής Βρυζίδου στο Νοσοκομείο Κοζάνης



Το Νοσοκομείο μας επισκέφθηκε χθες η βουλευτής Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, θέλοντας αυτές τις γιορτινές ημέρες να δώσει τις ευχές της στους ασθενείς που δίνουν αγώνα για την ανάρρωσή τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε διάφορους χώρους του Νοσοκομείου, όπου συνομίλησε με εκπροσώπους του ιατρικού, του νοσηλευτικού και του διοικητικού προσωπικού, οι οποίοι της εξέθεσαν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ζητώντας τη συνδρομή της για την επίλυσή τους, προωθώντας τα στα διάφορα πολιτειακά όργανα ταυτόχρονα με τη θετική της στάση επ΄ αυτών.

Στη συνέχεια συζήτησε και ενημερώθηκε από τον Διοικητή κ. Γκανάτσιο, για την πορεία των διαφόρων έργων/διαγωνισμών του Νοσοκομείου καθώς και για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο μας και τις προτάσεις της διοίκησης για την επίλυση αυτών.

Εκ της Διοικήσεως

3 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη της Παρασκευής Βρυζίδου στο Νοσοκομείο Κοζάνης

  1. Κυρία Βρυζίδου καλώς επισκεφθήκατε το Νοσοκομείο.
    Για τη βλασφημία ολκής του καθηγητή πολιτικής υγείας του LSE και εκλεκτού του πρωθυπουργού κ. Elia Mosia (κοινώς ΒρωΜόσιαλου), δεν θα κάνετε δήλωση ; δεν ενοχληθήκατε ; Γιατί δεν ζητάτε την αποπομπή του ;
    Πως θα αισθανθώ , αν σας δω προσεχώς να επισκέπτεσθε με σεβασμό τον Επίσκοπο ή να συμμετέχετε σε δημόσια λατρευτική σύναξη ; Δεν πρέπει να ξεθωριάσει το προφίλ της θεούσας Δεξιάς ! Για τους αφελείς θρησκευόμενους (πιστούς και μη).

  2. Με τη μαιευτική τι θα γίνει? Ξέρετε σε τι κατάσταση είναι πολλές γυναίκες που δεν ξέρουν πού θα γεννήσουν? Σας νοιάζει? Άχρηστοι όλοι σας!!Ψευτοενδιαφερον!! Μόνο για τη φωτό κ τα ψηφαλακια!! Επίσκεψη ο ένας επίσκεψη ο άλλος τι συζήτησαν? Τίποτα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.