Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο κατάστημα Κοζάνης μετά από κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο



Σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρούσματος Covid-19 σε μέλος του Προσωπικού και σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, η Τράπεζα πραγματοποίησε γενική απολύμανση του Καταστήματος και εξονυχιστική ιχνηλάτηση των στενών επαφών του επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας.

2 σχόλια στο άρθρο “Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο κατάστημα Κοζάνης μετά από κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο

  1. Αναψτε και μια φωτια στην πλατεια και να καιμε εναν εναν υπαλληλο ,αφου δεν μπορουμε να καψουμε 22.000 υπαλληλους και αλλους ανθρωπους!!

  2. Προφητεία( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    μυξοτακη,μην μας βγεις για κανενα διαγγελμα,σε 4 ημερες ειχαμε 4 Σεισμους,Κρητη,Θηβα,Θεσνικη και χθες ο 4ος με 22.000 ρίχτερ!
    Αραξε την εκει στα Ιωαννινα κανε και μια βαρκαδα Ικάρεια στο νησακι και αγναντευε απο μακρια τον εξώστη του σπιτιου ,του αλλου Αλη πασά,το alter ego σου,εκει που καποιοι χάιδεψαν για τελευταί φορα τον σβέρκο του και κοκκινισαν τα γένια του!
    Δε θα ξαναβγεις,μαλλον τωρα θα βγαλεις τον Μοσιαλο τον ΡΊΞΑΝΤΑ” ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙΝ”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.