Καταγγελία αναγνώστη για τον ηλεκτροφωτισμό στην οδό Ζαλόγγου: «Δεν υπάρχει καμία λάμπα του Δήμου σε λειτουργία κατά μήκος όλης της οδού»



“Συγχαρητήρια” στον δήμο Κοζάνης για τις παροχές του στους πολίτες που καταβάλλουν τα δημοτικά τους τέλη κάθε μήνα αλλά παρόλα αυτά μάλλον δεν αξίζουν και πολλά. Ούτε καν το σεβασμό.

Λίγους μόλις δρόμους πλησίον της “εορταστικής πλατείας” αν κάποιος χρειαστεί να βγει από την οικία του πρέπει σίγουρα να διαθέτει φακό γιατί δεν υπάρχει καμία λάμπα του Δήμου σε λειτουργία κατά μήκος όλης της οδού. Άραγε ελέγχει κανείς την ηλεκτροδότηση που πολύ αμφιβάλλω ή θεωρεί πως είναι ακραίο να έχουμε τα αυτονόητα πόσο μάλλον όταν τα πληρώνουμε αδρά. Ντροπή. Μόνο αυτό γιατί τώρα τελευταία έχουμε πλημμυρίσει από ευαισθησία.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Αν ο ηλικιωμένος γείτονας μου που άναψε στο μπαλκόνι του λάμπα για να φωτίζει τον δρόμο προς αποφυγή κάποιου ατυχήματος σκέφτεται καλύτερα από τους “αρμόδιους” τότε τι να πω. Τα σχόλια δικά σας…

Οδός Ζαλόγγου

Θα σας παρακαλούσα να το δημοσιεύσετε γιατί από ότι φαίνεται στα τηλέφωνα του δήμου δεν υπάρχει κανείς να εξυπηρετήσει παρότι κάλεσα επανειλημμένα.

5 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία αναγνώστη για τον ηλεκτροφωτισμό στην οδό Ζαλόγγου: «Δεν υπάρχει καμία λάμπα του Δήμου σε λειτουργία κατά μήκος όλης της οδού»

  1. Ψηφοφόρος του Δήμου Κοζάνης

    - Edit

    Απαντήστε

    Και όχι μόνο εκεί!!!! Στην οδό Μάρκου Σιακαβάρα το ίδιο…Πλήρες σκοτάδι!!!!!!!!!!!!!!!!!Με τον Δήμο δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε τουλάχιστον κάποιος να το διαβάσει εδώ και να ενημερωθούν οι αρμόδιοι για την επαναφορά του φωτός!

  2. Ουδεις αχαριστότερος του......

    - Edit

    Απαντήστε

    Βρε παιδια,γιατι τοση αχαριστια;
    Μεχρι το 2030 η Κοζανη ειναι ουδετερη πολη!
    Το 2031 θα σας βαλουμε καινουριους πυρσους!!!!!
    Δάδες απο καύση σκουπιδιών!!

  3. Ουδεις αχαριστότερος του......

    - Edit

    Απαντήστε

    Βρε παιδια,γιατι τοση αχαριστια;
    Μεχρι το 2030 η Κοζανη ειναι ουδετερη πολη!
    Το 2031 θα σας βαλουμε καινουριους πυρσους!!!!!
    Δάδες απο καύση σκουπιδιών!!
    Βαλτε αισθητηρες του κινητου και κυκλοφορηστε!!

  4. Και η Αιόλου το ιδιο χάλια ειναι εδω και χρόνια. Ο δήμος εννοείτε πως δεν νοιάζεται. Κι απο πεζοδρομια να δείτε, στολισμενα με τις ριζες δένδρων και σπασμενα πλακάκια. Ομορφιές!!!!Και πανω απο ολα ευκολια για την διευκόλυνση των μαθητών (που να μην ηταν και τα σχολεία)χωματοδρομος θα ηταν ακομη.

  5. Δυστυχώς την Κοζάνη την έφαγε το μαύρο σκοτάδι με αυτούς που καμπαρντίζουν στην Κοζάνη βουλευτές, περιφερειάρχη, δήμαρχο, αντιδημάρχους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.