Συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και του Ιατρικού Συλλόγου για εμβολιασμό των πολιτών κατ’ οίκον



Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, ώστε να εξυπηρετήσει τους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά της covid-19 και δεν έχει καταστεί δυνατό να το πράξουν μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν τα έχουν καταφέρει είτε λόγω αδυναμίας προσβασιμότητας στα εμβολιαστικά κέντρα, είτε λόγω παθήσεων που έχουν οδηγήσει σε αδυναμία μετακίνησής τους ή τέλος λόγω αδυναμίας επικοινωνίας με τον θεράποντα ιατρό τους, μπορούν να εκδηλώσουν την επιθυμία εμβολιασμού κατ’ οίκον.

Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Κοζάνης για θέματα Υγείας, Αναστάσιο Σιδηρά, στο τηλέφωνο 6945496689 και να δηλώσουν την επιθυμία εμβολιασμού στην οικία τους.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει, ώστε κλιμάκιο εμβολιασμού να μεταφερθεί στην οικία του εκάστοτε δημότη που επιθυμεί να πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω πρωτοβουλία υλοποιείται σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων που υλοποίησε ο Δήμος Κοζάνης, τόσο με την αρωγή μετακίνησης σε πολίτες που αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα όσο και με το σύνολο των δράσεων ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προστασία της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.