Η ανεβασμένη Τότεναμ και η Μπλάμπερν που… πληρώνει



Σε ρυθμούς Boxing Day η Αγγλία, αν και θα περιμέναμε πολλά περισσότερα παιχνίδια, αν δεν υπήρχε η έξαρση του Covid-19 και συγκεκριμένα της πρόσφατης μετάλλαξης. Παρόλα αυτά, η Τότεναμ έχει βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα, ενώ η Μπλάκμπερν ανεβαίνει διαρκώς στην Τσάμπιονσιπ και η νίκη της στην έδρα της Χαλ, πληρώνει και με το παραπάνω.

Εδώ θα βρεις όλα τα νομιμα καζινο live!

  1. Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Πρόκειται για ντέρμπι του Λονδίνου, χωρίς όμως να υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Η γηπεδούχος προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων (3-1-0), δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Ξεπέρασε την κρίση με τον κορωνοϊό με τον καλύτερο τρόπο. Ανεβαίνει και διεκδικεί είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Δίχως σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Ούτε η Κρίσταλ Πάλας έχει κενά, βέβαια κινείται στη μετριότητα και δεν είναι σε θέση να απειλήσει την ανώτερη Τότεναμ.

➥ Ο άσος βρίσκεται σε πτώση, ωστόσο ακόμη και στο 1.74, μπορεί να γίνει «παιχνίδι».

  1. Χαλ – Μπλάκμπερν (17:00)

Η γηπεδούχος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο σερί των αήττητων αγωνιστικών (είχε 4-2-0), καθώς έχασε 2-1 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σήμερα δεν θα έχει τον προπονητή της ΜακΚαν στην άκρη του πάγκου, λόγω κορωνοϊού. Βέβαια, η ιστορία με τον Covid-19 δεν σταματάει εκεί, καθώς υπάρχουν και άλλα μέλη (και παίκτες) που νοσούν. Η Μπλάκμπερν δείχνει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα. Με 5-1-0 στα έξι τελευταία παιχνίδια, έχει φτάσει στο… κατώφλι της κορυφής και μπορεί να συνεχίσει ανάλογα. Σεβασμός στη μέχρι τώρα πορεία της Χαλ, όμως η Μπλάκμπερν είναι εξαιρετική και μπορεί να σημειώσει ακόμη μία νίκη.

➥ Το διπλό στο 2.47 δε γίνεται να περάσει στα… ψιλά.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.