Ευχαριστήρια Επιστολή του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΠΔΜ προς το ΕΚΑΒ Δυτικής ΜακεδονίαςΟι πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης με σύνθημα ΕΚΑΒ be S.A.F.E. : «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!», παρακολούθησαν σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής (B.L.S) από τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστημών Υγείας στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, οι φοιτητές εκπαιδεύτηκαν σε θέματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Το Τμήμα Εργοθεραπείας ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας για την εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση προς τους φοιτητές και ευελπιστεί σε παρόμοιες μελλοντικές δράσεις συνεργασίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.